Cine este și câți ani are Engin Altan Düzyatan, protagonistul filmului turcesc Vioara tatălui meu, care a făcut furori pe Netflix la începutul acestui an! Iată cine este soția celebrului actor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 apr 2022, 17:30
Engin Altan Düzyatan Foto(6)

Engin Altan Düzyatan, un actor desavarsit in Turcia

Sursa: Instagram Engin Altan Düzyatan

Engin Altan Düzyatan este considerat unul dintre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia. Iată cine este soția renumitului actor!

Cu o experiență pe platourile de filmare de peste două decenii, Engin Altan Düzyatan se numără printre cei mai talentați și valoroși actori ai Turciei. De-a lungul anilor carismaticul actor a încântat publicul cu rolurile sale magistral interpretate în seriale și filme de mare succes și a cucerit publicul încă de la primele lui apariții.

Cine este și câți ani are Engin Altan Düzyatan, protagonistul filmului turcesc Vioara tatălui meu

Engin Altan Düzyatan s-a născut în anul 1979, în Izmir, într-o familie modestă cu origini iugoslave. Părinții lui i-au descoperit talentul și pasiunea pentru actorie încă din adolescență când a început să joace în echipa de teatru a liceului la care studia. Peste ani, la vârstă de 18 ani, Engin a decis să urmeze Facultatea de Teatru în cadrul Universității Dokuz Eylül, pe care a absolvit-o în 2001, când a început să joace la Teatrul de Stat Kenter.

În anul 2001 a primit și primul lui rol într-un serial de televiziune, intitulat Ruhsar, care i-a adus și primul pas către carieră strălucită de astăzi. Iar în anul 2005 a fost cooptat în primul lui film artistic, Kalbin Zamanı. Au urmat multe alte roluri atât în seriale cât și în filme de excepție. Unul dintre cele mai importante roluri jucate pana in prezent este rolul principal interpretat in productia de televiziune Diriliş Ertuğrul intre anii 2014 si 2019. 

Însă de departe, cel mai mare succes de până acum în materie de filme artistice i l-a adus rolul principal jucat în filmul Vioara tatălui meu, în care celebrul actor Engin Altan Düzyatan a jucat magistral rolul unui violonist talentat și renumit, un film ce a fost lansat la începutul acestui an, pe platforma Netflix și la doar câteva zile a ajuns în topul celor mai urmărite producții.

Filmul „Vioara tatălui meu” a avut premiera pe data de 21 ianuarie 2022.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum a ajuns un film turcesc să fie cea mai urmărită producție pe Netflix

Dincolo de viață profesională, celebrul actor Engin Altan Düzyatan este un bărbat fericit și împlinit. Acesta este căsătorit cu o renumită prezentatoare sportivă, Neslişah Alkoçlar, care i-a devenit soție în anul 2014. Frumoasă Neslisah i-a dăruit un băiețel minunat, care poartă numele Emir Aras și care a devenit centrul universului lor și le-a adus marea împlinire sufletească.

Citeste si: Topul celor mai premiate filme și seriale turcești. Telespectatorii din România sunt din ce în ce mai captivați de producțiile realizate în Turcia, care au un succes răsunător!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.