Cine este și câți ani are Evrim Alasya, cea care joacă rolul principal Kivilcim Arslan în noul serial turcesc „O dragoste”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 feb 2024, 23:33
video Foto(4)

Kivilcim Arslan din noua producție turcească „O dragoste”, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată în prezent celebra actriță Evrim Alasya!

Evrim Alasya face parte din categoria celor mai apreciate și îndrăgite actrițe ale momentului în Turcia. În cele două decenii de activitate intensă pe platourile de filmare, actrița a dovedit un talent desăvârșit și o pasiune uriașă pentru profesia aleasă. Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa actriță încă din anul 2014, când a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în rolul Sultanei Hafsa, iar apoi a revenit în serialul Gunes, apoi aceasta și-a făcut apariția în producția Destăinuiri și în curând îndrăgita actriță va reveni la Kanal D, în serialul O dragoste, în care va juca

rolul Kivilcim Arslan, care de asemenea i-a adus mare succes pe plan profesional.

Kivilcim Arslan din noua producție turcească „O dragoste”, schimbare spectaculoasă de look

Evrim Alasya s-a născut în anul 1979, în Izmir, unde a crescut și a studiat până la vârsta de 18 ani, când a decis să plece în Istanbul pentru a-și continua studiile. Astfel, după încheierea liceului, Evrim a fost admisă la Facultatea de Teatru și Film în cadrul Universității Dokuz Eylul, pe care a absolvit-o cu succes, devenind o actrița cu drepturi depline așa

cum visase încă din copilărie.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc “O dragoste”! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un într-un periplu emoționant și dramatic

În anul 1999, Evrim Alasya a debutat pe scena Teatrului pentru Copii Pınar din Istanbul, acolo unde a continuat să joace o perioada, iar apoi a ajuns să fie cooptată și de alte teatre importante și să devină din ce în ce mai apreciată pentru talentul ei.


În 2005, Evrim Alasya a debutat și pe platourile de filmare cu un prim rol secundar, în producția Ihlamurlar Altında, iar apoi a jucat în multe seriale și filme de amploare care i-au adus mari reușite pe plan profesional.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Dincolo de marea să pasiune pentru actorie, Evrim Alasya s-a dedicat și celei de-a doua pasiuni, muzică, un alt domeniu de suflet, însă fără a ajunge la performanță. Această fredonează diverse melodii pe micile ecrane când este invitată în cadrul unor emisiuni și este apreciată de fanii săi pentru vocea ei superbă.

Citește și: "O dragoste", serialul care redă povestea reală a uneia dintre cele mai puternice familii din Turcia, din 19 februarie, la Kanal D

Când nu se află pe platourile de filmare, Evrim Alasya este activă și în mediul online, unde postează deseori imagini și clipuri pe contul ei de socializare. De curând, aceasta a publicat o imagine uluitoare în care a apărut cu un look schimbat, spre încântarea fanilor săi.