Cine este și câți ani are Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye, în noul serial “Vinovați de iubire”! Iată cum arată celebra actriță în postura de mamă

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 iun 2024, 10:26
video Foto(4)

Ezgi Mola, actrița care va juca rolul Safiye, în noul serial “Vinovați de iubire”, o soție fericită și o mămică împlinită! Iată cum a fost surprinsă îndrăgita actriță alături de fetița sa!

Ezgi Mola face parte din tânăra generație de actori din Turcia. În cele două decenii de activitate pe platourile de filmare, aceasta a dovedit un talent desăvârșit, o carismă aparte și o pasiune nemărginită pentru domeniul ales. Cel mai recent proiect din care a făcut parte frumoasa actriță este serialul Vinovați de iubire, în care a dat viață personajului Safiye.

Cine este și câți ani are Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye, în noul serial “Vinovați de iubire”

Ezgi Mola s-a născut în anul 1983, în Istanbul, într-o familie înstărită în sânul căreia a crescut și a primit o educație exemplară. Interesul său pentru actorie a determinat-o să urmeze cursuri de teatru în cadrul Centrului de Artă Müjdat Gezen, în timp ce era încă la liceu. După ce și-a încheiat studiile liceale, ambițioasa tânără a studiat la acest centru timp de patru ani și a absolvit Centrul de Artă Müjdat Gezen că student de top al catedrei.

Citește și: Cine este și câți ani are Farah Zeynep Abdullah, protagonista noului serial turcesc “Vinovați de iubire”, care va începe în curând la Kanal D

În anul 2000, Ezgi Mola a debutat pe platourile de filmare ale serialului Karate Can, în care a jucat un rol secundar. Au urmat multe roluri în seriale și filme artistice de excepție, care i-au adus mari succese și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din generația sa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Ezgi Mola, actrița care va juca rolul Safiye, în noul serial “Vinovați de iubire”, o soție fericită și o mămică împlinită

Cel mai recent rol jucat de superba actriță Ezgi Mola este cel din serialul Vinovați de iubire, în care a dat viață personajului Safiye, care de asemenea i-a adus un succes răsunător pe plan profesional.

Citește și: Birkan Sokullu, protagonistul noului serial “Vinovați de iubire”, care va începe în curând, la Kanal D, considerat unul dintre cei mai carismatici și talentați actori ai momentului în Turcia! Iată cum arăta acesta la început de carieră

Dincolo de carieră fulminantă, Ezgi Mola este o femeie fericită și împlinită și pe plan personal, deoarece are o familie frumoasă alături de soțul ei.

Îndrăgita actriță s-a căsătorit anul trecut cu afaceristul Mustafa Aksakallı, iar la scurtă vreme cei doi au anunțat că vor deveni părinții unei fetițe. În prezent, celebra Ezgi este o mămică fericită și împlinită și se dedică trup și suflet familiei sale.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?