Cine este și câți ani are Farah Zeynep Abdullah, protagonista noului serial turcesc “Vinovați de iubire”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 mai 2024, 23:31

Farah Zeynep Abdullah, în serialul În dragoste și în război 

Sursa: Instagram Farah Zeynep Abdullah

Farah Zeynep Abdullah, actrița cu alură de Cosânzeană, a revenit la Kanal D, în noul serial de excepție, “Vinovaţi de iubire”! Iată cât de mult s-a schimbat celebra actriță pe care publicul din România a urmărit-o în anul 2015, în producția În dragoste și în război!

Farah Zeynep Abdullah se numără printre cele mai apreciate și titrate actrițe ale momentului în Turcia. În cei 14 ani de activitate pe platourile de filmare, frumoasa actriță a demonstrat un talent uluitor, o carismă deosebită și o pasiune nemărginită pentru domeniul ales. Publicul din România a cunoscut-o pe talentata Farah încă din anul 2014, când a jucat în serialul “Trădarea”, în rolul Aylin, apoi aceasta a revenit la Kanal D, în producția “În dragoste și în război”, în care a dat viață personajului central Sură și ulterior în serialul “Kosem”, unde a jucat rolul Prințesei Farya.

În curând, celebra actriță va reveni pe micile ecrane într-un nou serial de excepție, “Vinovaţi de iubire”, în care a jucat alături de renumitul actor Birkan Sokullu.

Cine este și câți ani are Farah Zeynep Abdullah, frumoasa actriță din noul serial “Vinovaţi de iubire”, care va începe în curând la Kanal D

Farah Zeynep Abdullah s-a născut în anul 1989, în Istanbul.

Aceasta a copilărit în districtul Beşiktaş din Istanbul, alături de familia să. Această a moștenit trăsături atât din partea mamei sale, Gulay Abdullah, care are origini bosniace, cât și de la tatăl ei, care este originar din Irak.

Citește și: Serialul “Vinovaţi de iubire”, o poveste despre puterea vindecatoare a dragostei, în curând, la Kanal D

După ce a absolvit Liceul cu predare în limba franceză din Istanbul, Farah Zeynep Abdullah a plecat împreună cu părinții săi în Marea Britanie, din cauza tatălui ei care a fost

detașat cu serviciul la Londra. Ajunsă la vârsta majoratului, Farah s-a înscris la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Kent, pe care însă a fost nevoită să o întrerupă, în anul 2010, deoarece a fost selectată în cadrul unui casting, să joace în serialul Trădarea, în rolul Aylin. Aceasta a fost rapid apreciată de publicul din Turcia pentru talentul și dezinvoltură ei și a primit din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi producții de excepție.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Farah Zeynep Abdullah, actrița cu alură de Cosânzeană, revine în curând, la Kanal D, în noul serial “Vinovaţi de iubire”

Două dintre cele mai recente proiecte în care a jucat îndrăgita actriță Farah Zeynep Abdullah sunt: producția “Vinovaţi de iubire”(2020-2021), în care această a jucat rolul principal Inci și serialul “O dragoste”, în care a interpretat rolul episodic Dilruba.

Citește și: Renumita Farah Zeynep Abdullah, rolul vieții sale într-un film artistic de excepție! Îndrăgita actriță va da viață unei celebre cântărețe din Turcia!

În serialul “Vinovaţi de iubire”, Farah Zeynep Abdullah a dat viață unei tinere greu încercată de soarta, pe nume Inci și l-a avut că partener de platou pe renumitul Birkan Sokullu (în vârstă de 38 de ani), unul dintre cei mai carismatici și talentați actori din Turcia.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?