Cine este și câți ani are Feride, mătușa lui Sancar din serialul Fiica ambasadorului! Iată cu cine a fost căsătorită celebra Zerrin Sümer în viața reală!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 feb 2022, 09:41
Foto(5)

Actrița Zerrin Sümer reprezintă o figură marcantă pentru cinematografia Turciei, datorită zecilor de roluri jucate de-a lungul celor 5 decenii de experiență!

Cu peste cincizeci de ani de experiență pe platourile de filmare, Zerrin Sümer face parte din elită actrițelor extrem de de talentate și apreciate în Turcia. Această s-a remarcat de-a lungul celor peste cinci decenii de actorie în numeroase piese de teatru, dar și zeci de seriale și filme artistice de mare succes.

Citeste si: Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, ieșire nervoasă în public! Ce i-a scos din minți pe celebri actori din Turcia

Cine este și câți ani are Feride, mătușa lui Sancar din serialul Fiica ambasadorului!

Zerrin Sümer s-a născut în 1945 în orașul Bergama, din Turcia, într-o familie modestă. Această a crescut și a studiat peste ani în orașul natal Bergama, acolo unde a urmat cursurile Facultății de Teatru și a ulterior a început să joace în diverse piese de teatru care i-au adus primul pas către carieră strălucită la care visa pe atunci.

Talentata actrița Zerrin Sümer și-a lăsat o amprenta importantă asupra fiecărei etape în carieră să. În anul 1985 a primit și primul rol într-un film artistic, Züğürt Ağa, care i-a adus un prim pas către celebritate. Au urmat de atunci multe roluri în seriale și filme de excepție pe care le-a jucat cu mare dăruire și acuratețe, reușind să dobândească notorietate și admirație din partea publicului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Câți bani câștigă actorii din serialul Fiica ambasadorului? Iată ce salarii uluitoare au indragitii Neslihan Atagul și Engin Akyürek, care dau viață personajelor Nare și Sancar!

În anul 2020, Zerrin a acceptat să joace în distribuția serialului Fiica ambasadorului, deși împlinise deja venerabila vârstă de 75 de ani, însă acest lucru nu a împiedicat-o să se integreze în echipa actorilor mult mai tineri și să-i considere că și copiii

ei. Această a legat o strânsă legătură cu toți actorii din serial însă de departe micuța Beren care a jucat rolul Melek a cucerit-o cu desăvârșire și a considerat-o nepoțica ei de suflet.

Dincolo de platourile de filmare, Zerrin Sümer s-a dedicat și familiei sale. Această l-a iubit enorm pe soțul ei, Günay Tuncel, un renumit antreprenor, care a administrat mulți ani celebrul restaurant Gunay din Istanbul.

Însă actrița și-a pierdut soțul în anul 2019, iar fiul lor, în vârstă de 42 de ani a consolat-o enorm pe mama să și a preluat afacerile moștenite de la tatăl lui.

Citeste si: Surpriză de proporții pentru îndrăgitul Kavruk din serialul Fiica ambasadorului din partea soției lui! Totul s-a întâmplat chiar pe platourile de filmare ale producției!