Cine este și câți ani are frumoasa Defne din serialul Melek! Iată cât de mândră este celebra actriță Rabia Soytürk de tatăl ei, de la care a moștenit talentul actoricesc

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 iul 2023, 13:48
Foto(4)

Vă mai amintiți de talentata actriță Rabia Soytürk din serialul Gulperi? Iată ce relație specială are aceasta cu tatăl ei și ce mesaj de suflet i-a transmis în ziua în care a absolvit Facultatea de Teatru.

Rabia Soytürk are doar 24 de ani însă cu toate acestea a cucerit publicul din Turcia și din străinătate încă de la primele apariții pe micile ecrane, datorită talentului ei uluitor și a frumuseții sale încântătoare. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe tânăra actrița în anul 2018, când a jucat în serialul Gulperi, în care a dat viață personajului Selene, iar de curând aceasta a revenit la Kanal D, în producția Melek, în care interpretează rolul Defne, fiica eroinei Melek.

Cine este și câți ani are frumoasa Defne din serialul Melek! Iată cât de mândră este celebra actriță Rabia Soytürk de tatăl ei

Rabia Soytürk s-a născut în anul 1999 în Istanbul. Pentru că în copilărie visa să devină medic, aceasta a urmat Colegiul Sanitar, Specializarea de Asistență medicală, însă treptat a realizat că și-ar dori să ajungă celebra și să apară în atenția publicului și după absolvirea liceului a decis să studieze actoria în cadrul Centrului Cultural Sadri Alışık, condus de celebrul actor Kerem Alışık și astfel a devenit o actrița cu drepturi depline.

Citește și: Cine sunt actorii din serialul turcesc „Melek”? Urmărește la Kanal D povestea impresionantă a unei mame curajoase!

În anul 2018 tânăra Rabia a fost cooptată în distribuția primului ei proiect de televiziune, intitulat Gulperi, în care a jucat rolul Selene, care nu numai că a reprezentat primul pas către cariera strălucită de astăzi, ci i-a deschis calea și către alte proiecte importante.

Între 2019-2021, talentată actrița jucat în serialul Melek, în care a dat viață personajului Defne, care de asemenea i-a adus mare succes.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Rabia Soytürk își adoră familia și are o relație specială cu tatăl ei, care i-a fost mereu alături în cele mai importante momente și a ajutat-o necondiționat în perioada în care s-a pregătit pentru ceea ce avea să devină.

Tânăra Rabia i-a transmis un mesaj de suflet tatălui ei în ziua în care a absolvit școala de actorie care a însoțit imaginea emoționantă publicată pe contul ei de Instagram, în care a apărut alături de părintele ei.

„Ești mereu alături de mine și în ochii tăi care mă privesc cu atâta bucurie, senzația este de parcă așa a fost și va rămâne mereu.

Îmi iau obiceiurile și le țin în buzunar unul câte unul. Ai plantat această grădină în inima mea. În cele mai fericite zile ale mele ai fost cu mine. Copacul tău preferat este sicomorul, marele meu sicomor din mine, mă bucur că ești tatăl meu!”, a scris Rabia Soytürk pe Instagram.

Citește și: Cine este și câți ani are vicleana Funda din serialul Melek! Iată cine a fost soțul celebrei actrițe Ece Özdikici și cât a durat mariajul lor

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.