Cine este și câți ani are frumoasa Esra Bilgiç, actrița care dă viață personajului principal din noul serial Ramo!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 apr 2022, 17:52

Esra Bilgiç, alaturi de Murat Yildirim, in serialul Ramo

Sursa: Instagram Esra Bilgiç

Esra Bilgic care interpretează rolul eroinei în noul serial Ramo, de la Kanal D, este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia.

Esra Bilgiç are doar 29 de ani, însă a acumulat peste opt ani de experiență pe platourile de filmare, jucând în patru seriale de excepție și într-un film artistic de succes, care i-au adus pași siguri către celebritate și către carieră strălucită de astăzi.

Cine este și câți ani are Esra Bilgic, actrița care dă viață personajului principal din noul serial Ramo!

Frumoasa actrița Esra Bilgiç a cucerit publicul din Turcia și din străinătate cu rolul ei de debut, din distribuția serialului Dirlis: Ertugrul, în care a jucat rolul cadanei Halime, ce i-a adus și

primul mare succes în carieră. Iar din 7 februarie această va fi în atenția publicului din România, în serialul Ramo, ce va fi difuzat pe Kanal D. O producție de acțiune în care va juca alături de celebrul actor Murat Yildirim, pe care telespectatorii români l-au cunoscut în urmă cu mulți ani în serialele ASI – împotriva destinului şi în Dragoste şi ură, de asemenea difuzate la Kanal D.

Citeste si: Ea a fost prima mare iubire a celebrului actor Murat Yıldırım, protagonistul noului serial Ramo! Iată cine a fost prima sa soție timp de șase ani!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Esra Bilgiç s-a născut în Ankara în anul 1992, acolo unde a studiat peste ani, mai întâi Facultatea de Arheologie în cadrul Universității Hacettepe și apoi a început Facultatea de Relații Internaționale în cadrul Universității Bilkent.
Frumoasa și talentata Esra Bilgiç a debutat pe micile ecrane în Turcia, cu rolul principal din serialul de excepție Diriliş: Ertuğrul, în care a jucat alături de alți mari actori turci precum Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Didem Balçın, Osman Soykut, Hülya Darcan, Hande Subaşı.

În anul 2019 Esra Bilgiç a fost cooptată să joace din nou un rol principal în serialul de acțiune Ramo, în care i-a fost partener de platou, celebrul Murat Yildirim. Filmările s-au desfășurat în Istanbul și au durat aproape doi ani, iar succesul a fost pe măsură eforturilor. Frumoasa Esra Bilgiç a jucat și într-un singur film până acum, în Adanış Kutsal Kavga, în care de asemenea a primit rolul principal.

Citeste si: “Ramo”, o poveste impresionantă despre revolta în numele iubirii, din 7 februarie, la Kanal D!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.