Cine este și câți ani are Gizem Katmer, care joacă rolul Neriman, în noul serial “Vinovați de iubire”, care va începe joi, 9 mai, la Kanal D! Iată cu cine s-a căsătorit în 2022

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 mai 2024, 12:18
Foto(4)

Gizem Katmer, actrița care joacă rolul Neriman, în noul serial “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste! Iată cine este alesul inimii sale și cum au strălucit la fericitul eveniment, în anul 2022!

Gizem Katmer este considerată una dintre cele mai talentate și carismatice actrițe din tânăra generație în Turcia. Minionă actrița s-a remarcat încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și continuă să își uimească fanii cu noile sale proiecte. Publicul din România o va cunoaște pe talentată actrița în distribuția noului serial turcesc “Vinovați de iubire”, care va începe la Kanal D, pe 9 mai și va fi difuzat joi și vineri, de la ora 20:00.

Gizem Katmer, o adevărată revelație a cinematografiei turcești

Actrița Gizem Katmer s-a născut în anul 1995, în Istanbul, într-o familie modestă, în sânul căreia a primit o educație exemplară, dar și sprijin pentru a-și continuă studiile și pentru a-și construi o carieră solidă în domeniul actoriei, așa cum visase încă din copilărie. După absolvirea liceului, ambițioasă tânăra a fost admisă la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității Kocaeli, pe care a absolvit-o cu succes.

În anul 2014, actrița a debutat cu un rol episodic în serialul Kozalar, care nu numai că i-a deschis calea către noi oportunități, ci a reprezentat și un prim pas către carieră strălucită de astăzi. În anul 2015, aceasta a fost cooptată în distribuția serialului Çirkin.

Citește și: Atilla Şendil, actorul care va da viață personajului Memduh, în noul serial “Vinovați de iubire”, apariție de senzație pe covorul roșu alături de colegii săi

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Tânăra actriță  acceptat in 2017 să joace în producția Ulrike ve Açık Aile, care de asemenea i-a adus un succes răsunător pe plan profesional. În 2019, Gizem a fost selectată să joace în filmul artistic Aşk Büyü, iar în anul 2020, carismatică actrița a fost distribuită în serialul Vinovați de iubire, în care a dat viață personajului Neriman, care i-a adus cea mai mare reușită de până acum în carieră.

Gizem Katmer, actrița care joacă rolul Neriman, în noul serial “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale

Dincolo de carieră strălucită, Gizem Katmer este o femeie fericită și împlinită și pe plan personal, deoarece are o căsnicie reușită alături de soțul ei, Güçlü Aydoğdu (39 de ani), un renumit regizor.

Citește și: Cine este și câți ani are Ezgi Mola, actrița care va juca rolul Safiye, în noul serial “Vinovați de iubire”, care va începe joi, 9 mai, la Kanal D! Iată cum arată celebra actriță în postura de mamă

Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare încă din anul 2020, iar doi ani mai târziu și-au unit destinele. Nuntă lor a avut loc într-un cadru de poveste din Istanbul, unde au avut alături rude, prieteni și colegi de breaslă. Îndrăgita actriță Gizem Katmer a declarat deseori că își dorește enorm să devină mama cât mai curând.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!