Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 iul 2024, 19:42

Gökçe Eyüboğlu

Sursa: Instagram Gökçe Eyüboğlu

Gökçe Eyüboğlu, actrița care dă viață personajului Sanem în serialul „Tablou de familie”, transformare uluitoare de-a lungul anilor! Iată cum arăta renumita actriță la debutul pe platourile de filmare!

Serialul „Tablou de familie” a cucerit telespectatorii din România încă de la primele episoade difuzate la Kanal D și continuă să aducă pe micile ecrane, de luni până vineri, de la ora 20:00, noi momente emoționante, situații dramatice, intrigi puternice, puse în scenă de actori celebri printre care se numără și celebra actrița Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem.

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu! Cum arăta celebra actriță în anul 2010

Gökçe Eyüboğlu s-a născut în anul 1983, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație exemplară, dar și șansă de a studia. Ambițioasa Gökçe a început să cocheteze cu teatrul încă din timpul liceului, când juca în echipa de teatru a școlii și s-a remarcat datorită talentului ei.

Citește și: Azra pornește pe urmele secretelor soțului ei, iar Sanem își dorește să îi spună surorii sale că soțul ei a sărutat-o. Vizionează episodul 5 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, de la ora 20:00

După absolvirea liceului, această a hotărât să se orienteze către Facultatea de Științe politice și Administrație publică, pe care a încheiat-o cu succes. Treptat, Gökçe a conștientizat faptul că nu va putea profesa în domeniul studiat și s-a reorientat către Academia 35.5 Art House, unde a studiat Artele Spectacolului cu celebra actriță Vahide Percin și marele actor Altan Gordum.

În anul 2010, Gökçe Eyüboğlu a debutat pe platourile de filmare ale serialului Aşk ve Ceza, cu un rol secundar care a însemnat primul pas către carieră de succes de astăzi și i-a deschis calea spre noi oportunități

profesionale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Gökçe Eyüboğlu, actrița care dă viață personajului Sanem în serialul „Tablou de familie”, transformare uluitoare de-a lungul anilor

Dornică să evolueze cât mai rapid către culmile succesului, Gökçe Eyüboğlu s-a implicat în tot mai multe proiecte și a jucat diverse roluri în producții de excepție, care i-au adus notorietate și aprecierea fanilor atât în Turcia, cât și în străinătate. În anul 2020, Gökçe a fost cooptată în distribuția serialului Promisiunea, în care a jucat rolul Deniz Akbas, care i-a adus un succes răsunător.

Citește și: Cine este și câți ani are Sumru Yavrucuk, actrița care joacă rolul lui Colpan Cevher în „Tablou de familie”

Cel mai recent proiect din care a făcut parte carismatică actrița a fost serialul Tablou de familie, între anii 2021 și 2022, în care a dat viață personajului Sanem, o tânără avocată, controlată de ambițiile mamei sale, deținătoarea unui birou de avocatură.