Cine este și câți ani are Gönül, rivala lui Şengül din serialul Totul pentru familia mea! Iată cu cine este căsătorită celebra actriță Evrim Doğan în viața reală! „Te iubesc atât de mult!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 feb 2023, 21:40

Actrița Evrim Doğan trăiește o superbă poveste de dragoste alături de un renumit artist din Turcia! Iată cum au arătat la cununia lor civilă, anul trecut! „Ne arătăm unul altuia de multi ani că iubirea noastră este cea mai frumoasă, cea mai corectă, cea mai vindecătoare”

Serialul Totul pentru familia mea a fascinat publicul din Turcia și din străinătate cu o poveste impresionantă de viață, pusă în scenă de personaje puternice, dar și cu o distribuție de excepție formată din actori renumiți și apreciați pentru talentul lor uriaș, dar și din tineri ambițioși și dornici să își construiască o carieră strălucită. Printre actorii celebri care au jucat remarcabil în producția Totul pentru familia mea se numără și superba Evrim Doğan, care a dat viață personajului Gonul.

Publicul din România a cunoscut-o pe talentata actrița încă din anul 2018, când a jucat în serialul Povestea noastră, în rolul Şeyma, iar de curând această a revenit la Kanal D în serialul Totul pentru familia mea.

Cine este și câți ani are Gönül, rivală lui Şengül din serialul Totul pentru familia mea! Cu cine este căsătorită celebra Evrim Doğan în viața reală

Evrim Doğan s-a născut în anul 1977, în Ankara, unde a crescut și a studiat peste ani.

Pentru că părinții săi i-au descoperit încă din adolescență talentul actoricesc și dorința de a deveni o actriță celebra, după absolvirea liceului, ambițioasă Evrim a fost admisă la Facultatea de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat al Universității Anadolu.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai amuzante ipostaze alături de partenerul ei de platou, Orhan! Iată cum au fost surprinși talentații actori Fadik Sevin Atasoy și Cüneyt Mete, în spatele camerelor de filmat!

În anul 2004, tânăra actrița a debutat pe platourile de filmare ale serialului Cennet Mahallesi, în rolul Pelin, care a reprezentat primul pas către carieră de strălucită de astăzi. Apoi frumoasă Evrim a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale și filme artistice de excepție, care i-au adus mari reușite de-a lungul anilor. În anul 2022, Evrim Doğan a fost cooptată în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Gonul, care a deveni rivala diabolicei Sengul, care i-a adus mari probleme.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dincolo de platourile de filmare, Evrim Doğan este o femeie împlinită și fericită și pe plan personal, deoarece trăiește de mulți ani o superbă poveste de iubire alături de artistul Yener Özer, care anul trecut i-a devenit soț.

„Te iubesc atât de mult! Ne arătăm unul altuia de multi ani că iubirea noastră este cea mai frumoasă, cea mai corectă, cea mai medicamentoasă și vindecătoare în toate circumstanțele și situațiile...

continuă să faci visele să devină realitate și este mult loc pentru mai multă frumusețe, soțul meu... Dorim să mulțumim tuturor rudelor noastre care au împărtășit cu noi fericirea acelei semnături pe care am pus-o pe 16.03.2022!”, i-a transmis Evrim soțului ei, în ziua în care a avut cununia lor civilă.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea s-a retras de pe platourile de filmare pentru a ajuta locuitorii din zonele afectate de cumplitele cutremure! Iată unde a fost surprinsă actrița Fadik Sevin Atasoy! „Vom depăși această durere împreună!” 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.