Cine este și câți ani are Gözde Seda Altuner, actrița care joacă rolul Gönül în noul serial Infidelul! Iată cum arăta celebra actrită inainte de a lua mai multe kilograme in plus!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 sep 2022, 10:38
video Foto(5)

Gözde Seda Altuner se numara printre cele mai talentate si apreciate actrite ale generatiei sale in Turcia.

Fanii serialelor turcești așteaptă cu nerăbdare premieră noului serial Infidelul, care va începe pe 17 august, la Kanal D, de la ora 20:00, urmând să fie difuzat în fiecare săptămâna, de miercuri până vineri. Producția prezintă povestea uluitoare de viață a unei femei greu încercată de soarta, care va descoperi cu stupoare că soțul ei o trăda și ducea o viață dublă.

Din distribuția noului serial fac parte actori renumiți și foarte talentați, printre care se numără și celebra actrița Gözde Seda Altuner, pe care publicul din România a cunoscut-o cu ani în urmă în serialul

Trădarea și apoi în serialul Furtună pe Bosfor, în care a jucat roluri secundare.

Cine este și câți ani are Gözde Seda Altuner, actrița care joacă rolul Gönül în noul serial Infidelul

Gözde Seda Altuner s-a născut pe 16 iunie 1982 în Istanbul, într-o familie modestă. Părinții săi i-au descoperit încă din adolescență talentul actoricesc și de atunci au îndrumat-o și au sprijinit-o pentru a-și urmă acest vis.

La vârsta majoratului, Gözde Seda Altuner a început să studieze la Secția de Teatru în cadrul Centrului de Artă Müjdat Gezen.

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Infidelul, care va începe din 17 august la Kanal D! Personajele puse în scenă de aceștia vă vor purta într-o poveste dramatica inspirată din realitate!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gözde Seda a debutat pe platourile de filmare în anul 2005, în producția Ev Hapsi, care i-a adus și primul pas către carieră de astăzi. Au urmat apoi multe alte roluri în seriale și filme artistice de excepție, care de asemenea i-au adus mari succese și au propulsat-o treptat printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație. Cel mai recent rol jucat de frumoasa actrița Gözde Seda Altuner a fost cel din producția Infidelul, în care a interpretat rolul Gonul.

În ultimii ani celebra actrița a luat mai multe kilograme în plus însă cu toate acestea nu s-a sfiit să apară pe micile ecrane și a continuat să joace cu același mare entuziasm. Până nu demult Gözde Seda Altuner avea o siluetă uluitoare, însă în prezent această se lupta să revină la aspectul ei fizic anterior și recurge la tot felul de diete.

Citeste si: Cansu Dere, protagonista serialului “Infidelul”, care va avea premiera la Kanal D pe 17 august, pasiune de sute de mii de euro

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.