Cine este și câți ani are Gülfem din serialul “Tărâmuri nelegiuite”! Cum arată renumita Esra Bilgiç fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă îndrăgita actriță

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 ian 2024, 23:33

Esra Bilgiç, o actriță apreciata in Turcia

Sursa: Captură KANAL D

Gülfem din serialul “Tărâmuri nelegiuite”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arată celebra actriță Esra Bilgiç fără machiaj, când nu se află în lumina reflectoarelor!

Serialul turcesc “Tărâmuri nelegiuite” a fascinat publicul din România încă de la primele episoade difuzate și aduce în continuare în prim plan noi valențe ale impresionantei povești de iubire dintre Gulfem și Davut, dar, locații și costume încântătoare. De asemenea, îndrăgita producție a adus în atenția telespectatorilor și o pleiadă de actori celebri și apreciați în Turcia. Printre aceștia se numără Esra Bilgiç, superbă actrița care da viață personajului principal alături de renumitul actor Ugur Gunes.

Gülfem din serialul “Tărâmuri nelegiuite”, apariție de senzație în mediul online

Esra Bilgiç s-a născut în anul 1992, în Ankara, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație exemplară. În ciuda faptului că a visat încă din copilărie să devină cândva o actriță renumită, la vârsta majoratului, Esra a decis, la îndemnul părinților ei, să se înscrie la Facultatea de Arheologie, din cadrul Universității Hacettepe, iar ulterior aceasta s-a înscris si la Facultatea de Relații internaționale, la Universitatea Bilkent, pe care le-a absolvit cu succes.

Treptat însă a realizat că nu va putea profesa în aceste domenii și s-a reorientat către domeniul ei de suflet, actoria, urmând cursurile unei școli private de teatru.

Citește și: Gulfem și Davut, o iubire fără sfârșit. În această seară, de la ora 20:00, în fascinantul serial “Tărâmuri nelegiuite”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

În anul 2014, frumoasa Esra Bilgiç a fost cooptată în distribuția serialului Diriliş: Ertuğrul, în care a jucat magistral rolul cadânei Halime, care nu numai că i-a deschis calea către noi oportunități, ci a însemnat și primul succes în cariera de actriță. Publicul din România a cunoscut-o pe talentata actriță Esra Bilgiç încă din anul 2022, când a jucat în serialul Ramo, unde a interpretat rolul principal Sibel Yıldırım, care de asemenea i-a adus un succes răsunător.

Unul dintre cele mai recente proiecte în care a jucat superbă actrița a fost serialul “Tărâmuri nelegiuite”, în care a primit de asemenea rolul central Gulfem, o tânără ambițioasă și curajoasă.

Citește și: Care sunt noile zile de difuzare ale serialului “Tărâmuri nelegiuite”! Cum va evolua povestea impresionantă de iubire dintre Gulfem și Davut

Dincolo de platourile de filmare, Esra Bilgiç este activă și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație atât din timpul filmărilor, cât și din viață de zi cu zi.

Tânăra actrița nu s-a sfiit să își facă apariția chiar și fără machiaj, spre deliciul fanilor săi, care au fost încântați de frumusețea naturală a vedetei.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.