Cine este și câți ani are Kaan Taşaner, care dă viață noului personaj Giray în producția „O dragoste”! Iată cum arăta carismaticul actor înainte de a fi cooptat în distribuția serialului

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 iun 2024, 14:57
video Foto(4)

Kaan Taşaner, care dă viață noului personaj Giray în producția „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arăta celebrul actor înainte de a accepta acest rol!

Kaan Taşaner are 45 de ani și continuă să surprindă publicul cu noi apariții spectaculoase în proiecte artistice de excepție. În cele peste două decenii de activitate pe platourile de filmare, actorul a demonstrat un talent uluitor, o carisma aparte și o pasiune imensă pentru profesia aleasă. Cel mai recent proiect din care a făcut parte acesta este serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Giray, care i-a adus de asemenea un succes răsunător pe plan profesional.

Cine este și câți ani are Kaan Taşaner, care dă viață noului personaj Giray în producția „O dragoste”

Kaan Taşaner s-a născut în anul 1979, în Antalya, unde a crescut și a studiat până la vârstă majoratului, când a plecat în Konya, pentru a-și continuă studiile. După absolvirea liceului, ambițiosul tânăr s-a înscris la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Selçuk- Conservatorul Dilek Sabancı, pe care a încheiat-o cu succes în anul 1998 și a devenit un actor cu drepturi depline.

Citește și: Motivul pentru care renumitul Settar Tanrıöğen, care jucat până de curând rolul Abdullah în serialul „O dragoste” a părăsit distribuția! Iată ce se întâmplă în prezent cu marele actor

La scurtă vreme de la absolvirea facultății, Kaan Taşaner a debutat pe scena Teatrului de Stat din Konya, unde a fost primit cu brațele deschise de către colegii săi mai experimentați, dar și de publicul spectator.

În 2004, chipeșul actor a debutat și pe platourile de filmare ale serialului Büyük Buluşma, cu un rol secundar, care i-a deschis apoi calea către noi oportunități în carieră.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Kaan Taşaner, care dă viață noului personaj Giray în producția „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online

Cel mai recent rol jucat de carismaticul actor Kaan Taşaner este cel jucat în serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Giray, care de asemenea i-a adus

o mare reușită pe plan profesional și un plus de notorietate.

Citește și: Cine este și câți ani are Ahmet Mümtaz Taylan, actorul care l-a înlocuit pe Settar Tanrıöğen, în rolul Abdullah din serialul „O dragoste”! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Când nu se află pe platourile de filmare, tânărul actor Kaan Taşaner este foarte activ și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație atât din timpul filmărilor, sau ședințelor foto, cât și din arhivă personală.

De curând, celebrul actor a publicat pe contul lui de Instagram, o imagine uluitoare, în care și-a făcut apariția în urmă cu câțiva ani, când avea mustață.