Cine este și câți ani are Kadriye din serialul Melek! Iată cum arată celebra actriță Hande Kaptan fără machiaj, dincolo de platourile de filmare

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 iul 2023, 10:02
Foto(6)

Hande Kaptan, care joacă rolul Kadriye din serialul Melek, se numără printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație! Iată cum arată talentata brunetă când nu se află în lumina reflectoarelor!

Hande Kaptan are 38 de ani și face parte din categoria celor mai talentate și apreciate actrițe din generația să. În cei aproape douăzeci de ani de activitate pe platourile de filmare, frumoasa actriță a dovedit un talent uluitor și o carismă deosebită în multe producții în care a jucat atât roluri secundare, cât și principale. Publicul din România a cunoscut-o recent în distribuția serialului Melek, în care a dat viață personajului Kadriye, o femeie ambițioasă și dornică să își atingă scopurile cu orice preț.

Cine este și câți ani are Kadriye din serialul Melek

Hande Kaptan s-a născut în anul 1985, în Ankara, unde a crescut și a studiat peste ani. A urmat studiile primare și secundare în cadrul Colegiului TED din Ankara, iar ulterior s-a înscris la Facultatea de Administrație Publică, în cadrul Universității Gazi FEAS și în paralel a studiat și Facultatea de Actorie a Universității Bilkent, pe care le-a absolvit în anul 2006.

Citește și: Cine sunt actorii din serialul turcesc „Melek”? Urmărește la Kanal D povestea impresionantă a unei mame curajoase!

În anul 2010 a debutat pe platourile de filmare ale serialului Akasya Durağı, care a reprezentat și primul pas către carieră de succes de astăzi. Unul dintre cele mai recente roluri jucate magistral a fost cel din serialul Melek, în care a dat viață personajului Kadriye, care deși a fost unul negativ i-a adus o mare reușită pe plan profesional.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dincolo de marea pasiune pentru actorie, superbă actrița practică și echitația dar și alte sporturi, deoarece are un stil de viață sănătos, dând o mare importantă mișcării. Celebra Hande Kaptan este și foarte activă pe rețelele de socializare și nu se sfiește să publice diverse imagini, chiar și atunci când nu este machiată profesional.

Citește și: Nehir Erdogan, protagonista serialului Melek, pasiune nebănuită! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță, dincolo de platourile de filmare

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.