Cine este și câți ani are Kenan din serialul Melek! Celebrul actor Kadim Yaşar este un tată iubitor și un soț devotat dincolo de platourile de filmare

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 nov 2023, 18:24
Foto(5)

Kenan, tatăl lui Adnan din serialul Melek, un familist convins în viața reală! Iată cine este soția celebrului actor Kadim Yaşar și ce familie superbă au împreună!

Serialul Melek, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, a cucerit publicul din România cu o poveste impresionantă de viață a eroinei Melek, dar și cu o distribuție de excepție formată din actori celebri și apreciați în Turcia și tineri ambițioși și talentați aflați la început de carieră. Printre actorii de renume se numără și Kadim Yaşar, cu o experiență în domeniu de peste două decenii, care a jucat magistral rolul Kenan.

Cine este și câți ani are Kenan din serialul Melek! Celebrul actor Kadim Yaşar este un tată iubitor și un soț devotat dincolo de platourile de filmare

Kadim Yaşar s-a născut în anul 1976 în orașul Varto, din provincia Mus, din Turcia, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație exemplară și totodată posibilitatea de a studia în domeniul preferat.

După absolvirea liceului, Kadim a fost admis la Facultatea de Teatru, în cadrul Conservatorului de Stat al Universității din Istanbul.

La scurt timp de la încheierea facultății, actorul a debutat pe scenă Teatrului de Stat din Istanbul și în anul 2002 a avut prima lui experiență pe platourile de filmare ale serialului Ekmek Teknesi apoi au urmat multe alte roluri care i-au adus multe reușite pe plan profesional.

Citește și: Cine sunt actorii din serialul turcesc „Melek”? Urmărește la Kanal D povestea impresionantă a unei mame curajoase!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul actor Kadim Yaşar inca din anul 2020, când a jucat in serialul Ma numesc Zuleyha, in care a interpretat rolul Cengaver.

Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte a fost serialul Melek, în care a dat viață personajului Kenan, care de asemenea i-a adus un mare succes.

În anul 2008 s-a logodit cu iubita lui, Çağdaş Adıyeke, iar un an mai târziu, cei doi au făcut o nuntă tradițională, alături de rude, prieteni și colegi de breaslă. Între timp cei doi soți au devenit și părinți și au o fetiță adorabilă, care le-a pecetluit căsnicia.

Citește și: Adnan din serialul Melek, în ipostaze uluitoare! Iată cum arăta talentatul actor İsmail Açıl cu părul lung, în urmă cu șase ani

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.