Cine este și câți ani are Lilya Irem Salman, superba actriță care joacă rolul Talya în serialul Totul pentru familia mea! Iată cum arată tânăra fără machiaj, dincolo de platourile de filmare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 dec 2022, 00:10
Foto(4)

Lilya Irem Salman se numără astăzi printre cele mai talentate și carismatice actrițe din tânăra generație, în Turcia.

Producția Totul pentru familia mea a cucerit publicul din Turcia și din străinătate cu povestea impresionantă de viață a patru frați orfani, însă a fascinat cu o distribuție de excepție, alcătuită din mari actori renumiți și apreciați, dar și cu tineri actori talentați, aflați la început de carieră. Printre aceștia se numără și superba actriță Lilya Irem Salman, care a debutat pe platourile de filmare ale serialului Totul pentru familia mea, cu rolul Talya, o față bogată extrem de ambițioasă.

Cine este și câți ani are Lilya Irem Salman, superba actriță care joacă rolul Talya în serialul Totul pentru familia mea

Lilya Irem Salman s-a născut în anul 1999, în Istanbul, într-o familie înstărită care a sprijinit-o de-a lungul anilor pentru a deveni ceea ce și-a dorit încă din copilărie, o actrița renumită. După absolvirea Liceului profesional maritim Fettah Tamince, la vârstă de 18 ani, ambițioasă Lilya Irem Salman a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Haliç, pe care a încheiat-o cu succes, în anul 2020.

Citește și: Cine este și câți ani are Cagla Simsek, actrița care joacă rolul Ayşe în serialul Totul pentru familia mea! Iată cum arăta în urmă cu 15 ani, când a debutat pe platourile de filmare!

La scurt timp, destinul i-a surâs talentatei actrițe proaspăt absolventă și a câștigat primul casting pentru un rol în distribuția producției Totul pentru familia mea. Cu o ambiție de fier și un talent desăvârșit, miniona Lilya a fost selectată de producătorii serialului care au distribuit-o în rolul Talya, o elevă

de liceu ce provenea dintr-o familie bogată.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Deși a ajuns pentru prima dată pe platourile de filmare ale unei producții de o asemenea anvergură, tânăra actrița a demonstrat un talent uluitor și a jucat impecabil scenariul care i s-a atribuit și a fost rapid îndrăgită de colegii săi mai experimentați de la care a avut multe de învățat.

Dincolo de carieră, Lilya Irem Salman este o femeie la fel de carismatică și de ambițioasă și în viața personală. Aceasta are o relație specială cu fanii săi din mediul virtual, acolo unde publică deseori imagini din viață ei de zi cu zi. De curând, Lilya a postat pe contul ei de socializare și o imagine inedită în care apare fără machiaj, lăsând la vedere un ten superb.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Totul pentru familia mea! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un periplu emoționant si palpitant! 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.