Cine este și câți ani are Meliha Kuloglu din noul serial Promisiunea! Iată cu ce se ocupă tânăra actriță Miray Akay în afara platourilor de filmare

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 nov 2023, 14:24
Miray Akay Foto(4)

Miray Akay, o tanara speranta a cinematografiei din Turcia

Sursa: Instagram Miray Akay

Meliha Kuloglu din noul serial Promisiunea, surprinsă în ipostaze uluitoare! Iată ce face frumoasa actriță Miray Akay când nu se află pe platourile de filmare!

Miray Akay are doar 23 de ani însă cu toate talentată actrița a reușit să acumuleze deja un deceniu de activitate pe platourile de filmare, deoarece a debutat de la frageda vârstă de zece ani. Publicul din România a cunoscut-o pe talentată Miray încă din anul 2018, când a jucat în serialul Povestea noastră, în rolul Zeynep, pe când avea 17 ani. Iar în curând, aceasta va reveni la Kanal D, în distribuția noului serialul Promisiunea.

Meliha Kuloglu din noul serial Promisiunea, surprinsă în ipostaze uluitoare

Miray Akay s-a născut pe 17 iulie 2000, în Ucraina. Tatăl ei de origine turc s-a căsătorit cu o femeie ucraineană și la scurt timp după căsătorie s-au stabilit în Istanbul, acolo unde a venit pe lume fiica lor. Miray a urmat școală primară și gimnazială cu brio, învățând perfect limba turcă, iar după absolvirea liceului, a hotărât să se înscrie la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Mimar Sinan.

Încă din timpul facultății ambițioasă și talentată tânăra a început să filmeze în diverse reclame, devenind din ce în ce mai familiarizată cu lumea artistică. În anul 2010, Miray Akay a debutat pe platourile de filmare ale serialului Bitmeyen Şarkı, într-un rol episodic însă căruia i-a făcut față cu succes, dovedind un talent nativ uluitor.

Citește și: Cine este și câți ani are Abbas din serialul Promisiunea! Celebrul actor Selim Bayraktar a recurs la o schimbare uluitoare de look

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Trei ani mai târziu, Miray a primit un prim rol secundar în serialul 20 Dakika și la scurt timp și în filmul artistic Kelebeğîn Rüyası. Au urmat alte câteva roluri în seriale și filme de excepție care i-au adus notorietate și admirația publicului. Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte a fost și serialul Promisiunea, în care a dat viață personajului Meliha Kuloglu, care de asemenea i-a adus un mare succes pe plan profesional.

Pe lângă marea ei pasiune pentru actorie, Miray Akay și-a mai descoperit un hobby pe care a început să îl practice de câțiva ani. Este vorba despre patinajul artistic, pe care tânăra actrița îl adoră și pe care îl practică în mod constant.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc “Promisiunea”! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un carusel de emoții și trăiri! Actorul Selim Bayraktar este cunoscut publicului din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.