Cine este și câți ani are Melisa Bostancıoğlu, care joacă rolul Cansu în serialul Totul pentru familia mea! Cum a fost surprinsă alături de cel mai iubit și important bărbat din viața sa

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 sep 2024, 14:38

Melisa Bostancıoğlu, care dă viață personajului Cansu în serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație în compania celui mai important bărbat din viața sa!

Melisa Bostancıoğlu are doar 24 de ani și este considerată o adevărată revelație a cinematografiei turcești și surprinde în continuare cu noi proiecte de excepție. Cea mai recentă producție din care a făcut parte tânăra actriță este Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul episodic Cansu, care i-a adus un plus de notorietate și în străinătate.

Cine este și câți ani are Melisa Bostancıoğlu, care joacă rolul Cansu în Totul pentru familia mea

Melisa Bostancıoğlu s-a născut în anul 2000, în Ankara, unde a crescut și a studiat peste ani. Aceasta și-a dorit încă din perioada copilăriei să devină actriță, astfel că după absolvirea liceului s-a înscris la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Hacettepe, din capitală, pe care a încheiat-o cu succes în 2009.

Citește și: Yiğit Koçak, actorul care dă viață personajului Ömer în serialul „Totul pentru familia mea”, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată carismaticul tânăr în prezent

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

În anul 2017, miniona actriță a debutat pe platourile de filmare ale serialului Dark Tales, în care a jucat un prim rol secundar, care nu numai că i-a dat încredere în sine, ci i-a deschis și calea către noi oportunități pe plan profesional.

În anul 2022, Melisa a fost cooptată în distribuția serialului Gelsin Hayat Bildiği Gibi, iar în anul 2023 a acceptat să joace în producția Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului episodic Cansu.

Melisa Bostancıoğlu, care joacă rolul Cansu în serialul Totul pentru familia mea, surprinsă alături de cel mai iubit și important bărbat din viața sa

Când nu se află pe platourile de filmare, Melisa Bostancıoğlu este foarte activă în mediul online, unde publică imagini și clipuri video de senzație, spre marea încântare a urmăritorilor săi, care savurează

orice detaliu.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

De curând, îndrăgita actriță a postat pe contul ei de Instagram câteva imagini spectaculoase în care și-a făcut apariția alături de tatăl ei, pe care îl consideră cel mai important și iubit bărbat din viață să.

Totodată această le-a mărturisit fanilor ei că părintele ei îi este și cel mai bun prieten și confident, care îi oferă sprijinul necondiționat în orice situație dificilă.