Cine este și câți ani are Merdan Kaya, bunicul lui Ilgaz din serialul Secrete de familie! Iată ce soție tânără are celebrul actor Cezmi Baskin și cum s-au afișat recent împreună

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 sep 2023, 22:40

Merdan Kaya, bunicul lui Ilgaz din serialul Secrete de familie, apariție de senzație alături de tânăra lui soție! Iată cine este cea mai importantă și iubită femeie din viața celebrului actor Cezmi Baskin!

Cezmi Baskin are venerabila vârstă de 74 de ani și se numără printre cei mai apreciați și talentați actori și regizori, o figura emblematică a cinematografiei turcești. În cele cinci decenii de activitate în domeniul actoriei, Cezmi Baskin a jucat în zeci de seriale și filme de mare succes, care i-au adus multe reușite în carieră și notorietate pe plan național și internațional. Unul dintre cele mai recente roluri jucate într-un serial de televiziune este cel din producția Secrete de familie, în care a dat viață personajului Merdan Kaya.

Cine este și câți ani are Merdan Kaya, bunicul lui Ilgaz din serialul Secrete de familie

Cezmi Baskin s-a născut în anul 1949, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație exemplară, dar și suport material și moral pentru a-și îndeplini visul de a deveni actor, peste ani. După absolvirea liceului, Cezmi a fost admis în cadrul Academiei de Științe Economice și Comerciale din Istanbul, în ciuda pasiunii sale pentru actorie.

Însă în paralel acesta a decis să urmeze și cursuri de teatru în cadrul Centrului de Limbă și Cultură LCC. La scurt timp, ambițiosul actor a început a debutat pe scena Centrului de Teatru Bakırköy, acolo unde a și fost remarcat de marile case de producție ale acelor vremuri.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Secrete de familie! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un periplu emoționant și palpitant

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În anul 1987, Cezmi Baskin a debutat pe platourile de filmare ale producției Yasak Cennet, care a reprezentat primul pas către carieră strălucită. Talentatul actor a primit din ce în ce mai multe propuneri de a juca noi roluri în producții de excepție care i-au adus mari succese și celebritate.

Unul dintre rolurile jucate recent într-un serial de televiziune a fost cel din producția Secrete de familie, în care a dat viață personajului Merdan Kaya, care de asemenea i-a adus o mare reușită pe plan profesional.

Dincolo de cariera fulminantă, Cezmi Baskin este un bărbat împlinit și pe plan personal, deoarece are o căsnicie fericită alături de soția lui, Çisel Baskın.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2005 și de atunci trăiesc o poveste frumoasă și intensă de iubire, în ciuda diferenței mari de vârstă dintre ei.

Citește și: Secrete de familie – doi actori extraordinari, Kaan Urgancıoğlu și Pinar Deniz, îi vor purta pe telespectatori într-un carusel de emoții în această toamnă