Cine este și câți ani are Meriç Aral, talentata actriță care interpretează rolul Ayşe în noul serial turcesc Destăinuiri, ce va începe din 3 martie la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 mar 2023, 15:23
actrite din turcia Foto(5)

Meriç Aral, o actriță desăvârșită

Sursa: Instagram Meriç Aral

Meriç Aral, care va juca rolul Ayşe în drama psihologică Destăinuiri, se numără printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia! Iată cine este celebrul actor care i-a cucerit inima! Imagini inedite cu cei doi îndrăgostiți!

Meriç Aral are doar 34 de ani și face parte din categoria celor mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia. În cei 11 ani de experiență pe platourile de filmare, tânăra actrița a reușit să cucerească publicul cu talentul ei desăvârșit și cu o carismă aparte, în toate producțiile de excepție în care a jucat. Unul dintre cele mai recente proiecte de mare succes este serialul Destăinuiri, în care a interpretat magistral rolul Ayse, medic într-un renumit cabinet psihologic.

Cine este și câți ani are Meriç Aral, talentata actriță care interpretează rolul Ayşe în noul serial turcesc Destăinuiri

Meriç Aral s-a născut în anul 1988 în Istanbul, unde a crescut și studiat. Deși a visat încă din perioada adolescenței să devină actrița, la vârsta majoratului, Meriç s-a înscris, la îndemnul părinților săi, de profesie avocați, la Facultatea de Drept și Literatură Comparată, în cadrul Universității Bilgi și avea să lucreze în domeniul juridic așa cum activau și părinții săi.

Citește și: “Destăinuiri”, o dramă psihologică inspirată din poveşti adevarate, un serial despre traumă și speranță, începând din 3 martie, la Kanal D!

Însă destinul i-a pregătit un cu totul alt drum în carieră, deoarece tânăra a realizat că nu poate să renunțe definitiv la marele ei vis de a deveni actrița. Astfel, în anul 2012, după ce a absolvit Facultatea de Drept, Meriç Aral a început să lucreze că asistent de film în cadrul unei școli private de actorie luând astfel contact cu lumea cinematografiei așa

cum își dorise.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Erkan Petekkaya, printre actorii pe care publicul îi va revedea în ”Destăinuiri”! Serialul despre traumă și speranță va avea premiera pe 3 martie

Tot în anul 2012, Meriç Aral a fost cooptată în distribuția serialului Sultan, în care a jucat un prim rol secundar, care i-a deschis calea către carieră de succes de astăzi.

Au urmat multe roluri importante atât în seriale cât și în filme artistice de mare succes, care i-au adus mari reușite și notorietate de-a lungul anilor. Publicul din România a cunoscut-o încă din anul 2014, când a jucat în serialul Yaman, în rolul Hale, iar din 3 martie va reveni la Kanal D, în distribuția serialului Destăinuiri.
Dincolo de cariera fulminantă, Meriç Aral este o femeie fericită și împlinită și pe plan personal, deoarece de câțiva ani trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de celebrul actor și cântăreț Serkan Keskin (45 de ani).