Cine este și câți ani are Merve Dizdar, actrița care dă viață personajului Gulben, în noul serial “Vinovați de iubire”! Iată cu ce actor celebrul a fost căsătorită aceasta

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 mai 2024, 23:47
video Foto(4)

Merve Dizdar, care joacă rolul Gulben în noul serial “Vinovați de iubire”, a trecut printr-un mariaj eșuat! Iată cu cine a fost căsătorită celebra actriță și când au divorțat!

Merve Dizdar se numără printre cele mai apreciate actrițe din generația tânăra în Turcia. Deși are doar 37 de ani, aceasta s-a remarcat încă de la primele sale apariții pe micile ecrane datorită talentului ei desăvârșit și a pasiunii sale uriașe pentru profesia aleasă. Publicul din România a cunoscut-o pe talentata actriță încă din anul 2019, când a jucat în serialul Patria mea ești tu, iar apoi a revenit la Kanal D în 2021, când a jucat în serialul Doctorul minune, în rolul Damla, iar de Dincolo de carieră fulminantă, Merve Dizdar nu a avut parte de același succes

și pe plan personal, deoarece a trecut printr-un mariaj eșuat, iar în prezent încă își caută perechea.

Cine este și câți ani are Merve Dizdar, actrița care dă viață personajului Gulben, în noul serial “Vinovați de iubire”

Merve Dizdar s-a născut în anul 1986, în Izmir, unde a crescut și a studiat până la vârsta majoratului, când a fost admisă la Facultatea de Actorie, în cadrul Universității Çanakkale Onsekiz Mart, pe care a absolvit-o cu succes și a devenit o actrița cu drepturi depline.

Citește și: Serialul “Vinovaţi de iubire” are premiera joi, 9 mai, de la ora 20:00, la Kanal D

În anul 2010, Merve Dizdar a debutat pe platourile de filmare ale serialului Çok Yaşa Dünya, care a însemnat primul pas către carieră strălucită de astăzi și totodată i-a deschis și calea către noi oportunități pe plan profesional.

Unul dintre cele mai recente roluri jucate de celebra actrița este cel din serialul Vinovați de iubire, în care a dat viață personajului Gulben și care i-a adus un succes răsunător.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„La revedere Gülben! La revedere “Vinovați de iubire”! Mulțumesc tuturor prietenilor mei care au contribuit de la a la z pentru tot.

Nu pot descrie sentimentul mele. Se simte că vorbele nu sunt suficiente. Mi-e greu! Colegii mei de platou, prietenii scenariști, regizorii, producătorul nostru, prietenii mei de producție, toți colegii de echipă, publicul nostru drag! Va iubesc foarte mult. Și Gülben... ești o adevărată eroina! Te-am iubit atât de mult! Vei avea mereu un loc special...”, a transmis celebra actrița la încheierea filmărilor pentru serialul “Vinovați de iubire”.

Merve Dizdar a trecut printr-un mariaj eșuat

Dincolo de carieră spectaculoasă și reușitele sale, Merve Dizdar nu a avut parte de același mare succes și în viață personală, deoarece a trecut prin multe dezamăgiri sentimentale și printr-un divorț.

Citește și: Cine este și câți ani are Farah Zeynep Abdullah, protagonista noului serial turcesc “Vinovați de iubire”, care va începe în curând la Kanal D

În anul 2018, Merve Dizdar s-a căsătorit cu actorul Gürhan Altundaşar, însă în ciuda faptului că păreau extrem de fericiți și își doreau să devină părinți, în anul 2021, cei doi au decis să pună capăt mariajului lor.