Cine este și câți ani are micuța Defne din serialul Secrete de familie! Beren Nur Karadiş este deja o vedetă! Iată cum arată talentat fetiță la doi ani de la începerea filmărilor

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 sep 2023, 15:52
Foto(5)

Micuța Defne, sora lui Ilgaz din serialul Secrete de familie, apariție de senzație alături de colegii săi, la scurt timp după încheierea celui mai recent sezon al producției! Iată cât de mult a crescut talentata Beren Nur Karadiş, în cei doi ani de la începerea filmărilor!

Producția Secrete de familie a fascinat publicul din Turcia și din străinătate datorită unor povești dramatice de viață, însă a adus în prim plan mulți actori renumiți și apreciați, precum și tineri aflați la început de carieră sau chiar copii extrem de talentați și inteligenți care au însemnat un plus în construirea riguroasă a serialului, ce s-a dovedit a fi un adevărat fenomen la nivel internațional. Printre tinerii actori în devenire, sau care visează să ajungă pe marile scene peste ani, se numără și frumoasă Beren Nur Karadiş, care a interpretat rolul micuței Defne, sora lui Ilgaz, protagonistul producției.

Cine este și câți ani are micuța Defne din serialul Secrete de familie! Beren Nur Karadiş este deja o mică vedetă

Beren Nur Karadiş s-a născut în anul 2014, în Istanbul, într-o familie înstărită. Părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă de când avea doar patru ani, iar un mai târziu aceștia au înscris-o la diverse castinguri pentru reclame, dar și pentru seriale de televiziune, deoarece fetiță era de-a dreptul fascinată de aparițiile în lumina reflectoarelor și nu avea emoții.

Citește și: Ilgaz Kaya din serialul Secrete de familie, imagini prețioase alături de mama și de fratele lui! Iată cum arată cele mai dragi persoane din viața celebrului actor Kaan Urgancıoğlu

În anul 2019, pe când avea doar cinci ani, micuța Beren Nur Karadiş a fost cooptată în distribuția serialului Bir Aile Hikayesi, în următorul an, aceasta a jucat în producția Doğduğun Ev Kaderindir, iar în anul 2021, talentata fetiță a primit un nou rol în serialul Secrete de familie, care i-a adus notorietate

și primul mare succes din cariera sa, care se anunță promițătoare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

La începutul acestui an, la finalul celui mai recent sezon al îndrăgitului serial Secrete de familie, micuța Beren Nur Karadiş a publicat câteva imagini inedite de la o petrecere la care au participat toți colegii săi și echipa de producție.

În prezent, Beren Nur Karadiş are nouă ani și se dedică trup și suflet școlii deoarece își dorește enorm să își îndeplinească marele vis, ca peste ani să devină o actriță celebră în lumea întreagă.

Citește și: Ceylin din serialul Secrete de familie, câștiguri fabuloase din mediul online! Sumele vehiculate de presa turcă sunt de-a dreptul uluitoare

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.