Cine este și câți ani are noua iubită a lui Dinu Maxer. Femeia care a înlocuit-o pe Deea Maxer a divorțat acum un an și are o afacere care merge foarte bine

Webeditor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 mai 2023, 21:38

Femeia care a înlocuit-o pe Deea Maxer a divorțat acum un an și are o afacere care merge foarte bine

Sursa: Instagram Dinu Maxer - colaj Kanal D

Dinu Maxer a fost surprins alături de o tânără domnișoară, la ceva timp după divorțul de Deea Maxer.

Recent, Dinu Maxer a fost văzut cu o altă femeie și păreau foarte apropiați. Cei doi au fost surprinși în Centrul Vechi din Capitală alături de alți prieteni.

Cine este noua iubită a lui Dinu Maxer

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1707/20312251/1/cum-o-cheama-pe-noua-iubita-a-lui-dinu-maxer.jpg

Se pare că Dinu Maxer și-a găsit fericirea în brațele unei tinere domnișoare înalte, brunete și cu un corp frumos, care seamănă cu Nicoleta Luciu, fosta soție a artistului, spun prietenii lui.

Dinu Maxer și iubita lui, Ada, au fost văzuți într-un local din centrul Capitalei alături de alți prieteni. Tânăra nu este persoană publică, motiv pentru care Dinu se străduiește să păstreze discreția atât cât se poate.

Citește și: Ce reacție a avut Deea Maxer când a fost întrebată de noua relație a lui Dinu Maxer: „Nu am”. Artistul și-a asumat public noul început

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pentru că nu este persoană publică, Ada nu-și dorește să intre în centrul atenției. Are 29 de ani, locuiește în București și s-a născut în Târgu-Jiu. Are propriul ei salon de înfrumusețare unde pune gene false.

Dinu Maxer a recunoscut că are o relație cu bruneta și că legătura dintre ei va deveni asumată doar când va exista o reală stabilitate.

Declarațiile lui Dinu Maxer

Chiar dacă a recunoscut că este împreună cu Ada, Dinu Maxer spune că au nevoie de timp pentru a se cunoaște mai bine. 

„Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție. Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evolua în sensul bun, atunci își va asuma expunerea publică.

Ăsta este stadiul.

Citește și: „O luăm treptat, că așa e cel mai firesc”. Dinu Maxer a recunoscut că are o nouă iubită, la doar o lună de la divorțul de Deea Maxer

Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică. O luăm treptat, că așa e cel mai firesc.

Mai ales cum sunt eu că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumătate și este mai greu” , a declarat Dinu Maxer, potrivit România TV.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?