Cine este și câți ani are Özge Özacar, actrița care dă viață personajului Gorkem în serialul "O dragoste"! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs de curând vedeta

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 iun 2024, 15:45

Özge Özacar, actrița care joacă rolul Gorkem în serialul "O dragoste", apariție de senzație în mediul online! Îndrăgita actriță a recurs de curând la o schimbare uluitoare de look!

Producția turcească O dragoste, ce va fi difuzată începând de săptămâna această de luni până vineri, de la ora 20:00, a cucerit publicul încă de la primele episoade cu o povești impresionante de viață, emoții puternice, personaje bine conturate, dar și cu o distribuție de excepție, din care fac parte atât actori celebri cu un palmares uluitor, cât și tineri foarte talentați, aflați la început de carieră.

Printre aceștia se numără și frumoasa Özge Özacar, care da viață personajului Gorkem, ce i-a adus un succes răsunător în carieră.

Cine este și câți ani are Özge Özacar, actrița care dă viață personajului Gorkem în serialul "O dragoste"

Özge Özacar s-a născut pe 22 aprilie 1995, în Istanbul, unde a crescut și a studiat. Părinții săi au susținut-o de-a lungul anilor în toate alegerile și realizările sale pe plan profesional și personal.

La vârstă majoratului, ambițioasă tânăra a fost admisă la Facultatea de Comunicare, în cadrul Universității Marmara, pe care a absolvit-o cu succes, însă treptat a realizat că nu va profesa în domeniul ales inițial și s-a reorientat către actorie, prima să mare pasiune.

Özge Özacar a urmat cursurile unei școli private de actorie, unde a avut ocazia să învețe tainele acestui domeniu de la nume mari precum Zeynep Günay Tan, Merve Taşkan, Harika Uygur.

În anul 2015, tânăra actrița a debutat pe platourile de filmare ale producției Küçük Tatlı Yalancılar, în care a jucat un rol secundar, însă a reușit să câștige simpatia și admirația publicului încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Au urmat multe roluri în seriale și filme de succes care au propulsat-o treptat pe frumoasă Özge printre cele mai apreciate actrițe din generația ei.

Citește și: Sila Turkoglu, protagonista serialului „O dragoste”, pasiune nebănuită! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Özge Özacar, schimbare uluitoare de look

Cel mai recent rol jucat de superba actriță Özge Özacar este cel din serialul O dragoste, în care aceasta a dat viață personajului Gorkem, care i-a adus un succes răsunător pe plan profesional și un plus de notorietate.

Citește și: Pembe ajunge la spital, iar Abdullah se desparte de Alev. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Özge Özacar este activă și în mediul online, când nu se află pe platourile de filmare și adoră să interacționeze cu urmăritorii săi și să îi țină la curent cu toate realizările sale. De curând, această a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini de senzație, în care și-a făcut apariția cu un look schimbat radical. Îndrăgita Özge Özacar a adoptat o coafură în stil afro și a recurs și la o schimbare a culorii părului, spre încântarea fanilor săi.