Cine este și câți ani are Özlem Leman Davran, actrița care joacă rolul Gonca, în serialul „O dragoste”! Iată cum arăta celebra actriță înainte de a recurge la intervențiile estetice

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 apr 2024, 12:53

Özlem Leman Davran, actrița care joacă rolul Gonca, în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arăta aceasta, în urmă cu cinci ani, înainte de operațiile estetice.

Producția turcească „O dragoste” a fascinat publicul din România încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, de marți până vineri, de la ora 20:00 și surprinde în continuare cu noi întâmplări șocante, personaje puternice, intrigi tulburătoare și momente emoționante, împletite cu dramatism. Printre actorii care s-au remarcat în distribuția îndrăgitului serial se numără și Özlem Leman Davran, superba actriță care a dat viață personajului Gonca.

Özlem Leman Davran, ascensiune uluitoare pe plan profesional

Özlem Leman Davran s-a născut în anul 1990, în Istanbul, într-o familie înstărită care i-a oferit o educație exemplară și suport material pentru a-și finaliza studiile și pentru a-și construi o carieră de succes. Dornică să își îndeplinească visul din copilărie de a deveni actrița, la vârsta majoratului, aceasta s-a înscris la Facultatea de Teatru din cadrul Universității din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes și astfel și-a văzut visul împlinit.

În anul 2014, ambițioasa Özlem Leman Davran a debutat pe platourile de filmare ale filmului artistic Kırmızı, în care a interpretat un rol secundar, dar a fost apreciată pentru talentul și implicarea ei. Au urmat alte câteva roluri în producții de excepție, iar cel mai recent proiect este serialul O dragoste, în care a jucat rolul Gonca.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc “O dragoste”! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un într-un periplu emoționant și dramatic

Cum arăta Özlem Leman Davran înainte de operațiile estetice

Dincolo de platourile de filmare, Özlem Leman Davran a încercat mereu să își țină viața personală departe de ochii presei. Singura relație despre care s-a aflat a fost cea cu renumitul artist Serdar Ortaç.

Aceștia au fost fotografiați în anul 2019 și au recunoscut la acea vreme că formează un cuplu.

Citește și: Cine este și câți ani are Gizem Yanık, actrița care joacă rolul Mihri, fiica omului de afaceri Ertuğrul din serialul „O dragoste”! Iată cum a fost surprinsă alături de colegii săi pe platourile de filmare

Când nu se află la filmări, frumoasa actriță este activă și în mediul online, unde publică deseori imagini de la cele mai recente ședințe foto, din arhivă personală, sau de pe platourile de

filmare, spre marea încântare a urmăritorilor săi. Îndrăgita actriță nu s-a sfiit sa publice chiar si imagini mai vechi, de pe vremea in care nu recursese încă la intervențiile estetice.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?