Cine este și câți ani are personajul Faruk din serialul Infidelul, cel care a răpit-o pe Derin! Iată cum arată celebrul actor Onur Berk Arslanoğlu în postura de tătic de fetiță în viața reală!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 oct 2022, 13:12
Onur Berk Arslanoğlu Foto(6)

Onur Berk Arslanoğlu, un actor desavarsit

Sursa: Captură KANAL D

Onur Berk Arslanoğlu face parte din categoria celor mai talentați actori tineri ai momentului în Turcia și se bucură de mare succes în carieră!

Serialul turcesc Infidelul a cucerit publicul din Turcia și din străinătate prin povestea dramatică de viață a eroinei Asya, dar și printr-o distribuție de excepție, formată atât din actori renumiți cu vastă experiență pe platourile de filmare dar și din actori tineri aflați la început de carieră, dar extrem de talentați. Printre aceștia din urmă se numără și Onur Berk Arslanoğlu, care a dovedit calități uluitoare în aproape zece ani de activitate în domeniul actoriei. 

Cine este și câți ani are diabolicul Faruk din serialul Infidelul

Onur Berk Arslanoğlu s-a născut în anul 1983, în orașul Trabzon, Turcia, unde a crescut și a primit o educație aleasă din partea familiei sale. După ce a absolvit Liceul de Științe din Antalya, Onur Berk a decis la îndemnul părinților lui să studieze Facultatea de Inginerie Mecanică în cadrul ITU și ulterior a urmat și un program de Master în cadrul Facultății de  Sisteme de Comunicare și Media al Universității Bilgi.

Citeste si: Asya și Derin, în pericol de moarte! „M-au răpit! O să mă omoare!” Aflați ce se va întâmpla cu cele două rivale, în această seară într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la ora 20:00, la Kanal D!

În timpul facultății, ambițiosul Onur Berk Arslanoğlu a început să joace în Clubul de Teatru al Universității, unde a jucat diferite piese și chiar a regizat câteva.

Deși urmă să profeseze că inginer după încheiere studiilor universitare, Onur Berk a decis să nu renunțe definitiv la marele lui vis de a juca pe marile scene ale Turciei și pe micile ecrane. Astfel, tânărul a perseverat și în anul 2010 a început să joace în cadrul Studioului Actorilor, condus de Şahika Tekand, acolo unde a fost remarcat pentru talentul lui desăvârșit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În anul 2020 a fost cooptat să joace primul lui rol într-un film artistic, intitulat Plaza. Și tot în același an a făcut parte din distribuția filmului Yeniden Leyla și a serialului Infidelul, in rolul diabolicului Faruk. Anul acesta a actorul a făcut parte din alte trei proiecte importante pentru carieră lui, serialele de televiziune: Gibi, Sadece ArkadaşızDünyayla Benim Aramda, care i-au adus un plus de notorietate. 

Dincolo de viața profesională, Onur Berk Arslanoğlu este un soț devotat și un tătic fericit și împlinit, deoarece are o familie frumoasă și unită. Tânărul actor este căsătorit cu actrița Nagihan Gurkan și au împreună o fetiță adorabilă, în vârstă de doar câteva luni. 

Citeste si: Cine este și câți ani are Gözde Seda Altuner, actrița care joacă rolul Gönül în noul serial Infidelul! Iată cum arăta celebra actrită inainte de a lua mai multe kilograme in plus!