Cine este și câți ani are Refika din serialul Fiica ambasadorului! Iată cât de bine arată celebra Özlem Çakar Yalçınkaya, dincolo de platourile de filmare și cine este soțul ei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 feb 2022, 16:51
actorii din serialul fiica ambasadorului Foto(4)

Özlem Çakar Yalçınkaya, o actrita talentata si apreciata in Turcia

Sursa: Instagram Özlem Çakar Yalçınkaya

Îndrăgita Özlem Çakar Yalçınkaya este una dintre cele mai apreciate actrițe din generația de aur a Turciei.

Özlem Çakar Yalçınkaya este de peste două decenii în indrustria serialelor turcești și s-a remarcat drept o actrița talentată și carismatică încă de la primele sale roluri jucate în producții de excepție, ce i-au adus mari succese de-a lungul timpului și au propulsat-o printre cele mai apreciate și admirate actrițe ale cinematografiei din Turcia. Publicul din Romania a cunoscut-o recent pe celebra actrita, in distritbutia serialului Fiica ambasadorului, in rolul Refika. 

Cine este și câți ani are Refika din serialul Fiica ambasadorului!

Özlem Çakar Yalçınkaya s-a născut în anul 1968 în orașul Ankara, capitală Turciei, unde a crescut și a studiat și unde a reușit să își construiască pas cu pas o carieră strălucită în actorie, îndeplinindu-și marele vis de a deveni o actrița celebra.

Özlem Çakar a absolvit Facultatea de Teatru în cadrul Universitățîi Bilkent.

Iat la scurt timp după încheierea facultății l-a asistat pe marele actor turc de teatru, Cüneyt Gökçer între 1992-1996 și ulterior a lucrat că profesor în cadrul Universității Bilkent, Departamentul de Teatru între anii 1994-1996.

Citeste si: Câți bani câștigă actorii din serialul Fiica ambasadorului? Iată ce salarii uluitoare au indragitii Neslihan Atagul și Engin Akyürek, care dau viață personajelor Nare și Sancar!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Primul rol jucat de talentată actrița Özlem Çakar Yalçınkaya a fost în anul 1998, în producția Mercan Kolye, care i-a adus și primul pas către celebritate. Au urmat apoi multe alte roluri secundare și chiar principale jucate în seriale și filme de excepție, care i-au adus succes și au propulsat-o treptat printre cele mai apreciate actrițe din Turcia.

Dincolo de platourile de filmare, Özlem Çakar a fost mereu o femei discretă atunci când a venit vorba despre viață să sentimentală.

Această este căsătorită însă nu are copii. Însă îi consideră ca pe niște copii pe toți colegii săi tineri aflați la început de carieră cărora le oferă multe sfaturi și îi adoră enorm. Asa cum s-a intamplat si cu mai tinerii colegi din serialul Fiica ambasadorului, de care s-a apropiat foarte mult in cei aproape doi ani de filmari. 

Citeste si: Serialul “Fiica ambasadorului” cucerește România! Kanal D, lider de piață cu episodul difuzat aseară, la nivelul întregii țări și la orașe

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.