Cine este și câți ani are, Resul, tatăl lui Berk din serialul Totul pentru familia mea! Iată cum arată cea mai iubită femeie din viața celebrului actor Ogün Kaptanoğlu! „Te iubesc atât de mult!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 ian 2023, 14:48
Foto(5)

Ogün Kaptanoğlu se numără printre cei mai talentați și apreciați actori ai generației sale. Acesta are o carieră de peste două decenii!

Serialul Totul pentru familia mea, difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D, a fascinat publicul din Turcia și din străinătate nu numai cu povestea impresionantă de viață a fraților Eren, ci și cu o distribuție de excepție, alcătuită din actori celebri și experimentați, dar și din tineri actori aflați la început de drum. Printre cei renumiți se numără și carismaticul actor Ogün Kaptanoğlu, care a dat viață personajului Resul, tatăl lui Berk și asociatul lui Akif Atakul.

Cine este și câți ani are, Resul, tatăl lui Berk din serialul Totul pentru familia mea

Ogün Kaptanoğlu s-a născut în anul 1977, într-o familie înstărită din Izmir, în sânul căreia a crescut și a primit o educație de seama. Pentru că și-a dorit enorm să devină actor, încă din copilărie, părinții săi l-au sprijini mereu în toate deciziile sale în ceea ce privește carieră.

În perioada liceului, Ogün a început să joace și baschet de performanță, ajungând la echipe importante ale Turciei. Însă după absolvirea studiilor liceale, tânărul a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității din Istanbul, renunțând treptat la sport.

Citește și: Cine este și câți ani are Ayla, mama lui Berk din serialul Totul pentru familia mea! Iată cum arată celebra actriță Aslı Mavitan, dincolo de platourile de filmare, fără machiaj!

La scurt timp după încheierea facultății, mai precis în anul 1989, Ogün Kaptanoğlu a debutat pe platourile de filmare ale filmului artistic, Fotoğraflar, unde a dovedit un talent uluitor încă de la primele cadre filmate. Ulterior, tânărul și ambițiosul actor a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale și filme de excepție, care i-au adus mari succese de-a lungul celor două decenii de carieră.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În anul 2021, îndrăgitul actor a fost cooptat pentru o scurtă perioada în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Resul, care de asemenea a însemnat o mare reușită pe plan profesional în ciuda faptului că nu a fost un rol principal.

Dincolo de cariera fulminantă, Ogün Kaptanoğlu nu se consideră un bărbat împlinit și pe plan personal, deoarece acesta nu și-a întâlnit încă sufletul pereche pentru a-și construi propria familie, însă își adoră părinții și sora mai mult decât orice pe lume. Ogün are o relație specială cu mama lui, pe care le-a prezentat-o și fanilor săi din mediul online, prin intermediul unei postări în care apar împreună.

Citește și: Orhan descoperă adevărul despre accidentul care i-a adus moartea lui Kadir! Aflați cum vor reacționa Akif și Nebahat în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la 20:00!