Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 sep 2024, 17:58
video Foto(4)

Rojbin Erden, care interpretează rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, este considerată o adevărată revelație a cinematografiei turcești!

Rojbin Erden face parte din tânăra generație și s-a remarcat încă de la primele roluri jucate în producții de excepție. Deși nu are o vastă experiență pe platourile de filmare, frumoasă actrița muncește foarte mult și are de gând să accepte cât mai multe proiecte pentru a deveni din ce în ce mai cunoscută și mai apreciată de publicul din Turcia și din străinătate. Cel mai recent serial în care a jucat talentată actrița este producția Inima rebelă, în care a dat viață personajului Asi, care de asemenea i-a adus un succes răsunător pe plan profesional.

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”

Rojbin Erden s-a născut în anul 1996, în Istanbul, într-o familie înstărită, care i-a oferit o educație de seama, dar și suport și tot ceea ce a avut nevoie pentru a-și urmă cele două mari pasiuni, pentru modeling și pentru actorie.

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră

După încheierea liceului, ambițioasa Rojbin a devenit fotomodel și în scurtă vreme ajuns să fie foarte apreciată în lumea modei din Turcia. Însă nu și-a abandonat nici studiile ci s-a înscris la Facultatea de Teatru din cadrul Universității de Stat din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Rojbin Erden, considerată o adevărată revelație a cinematografiei turcești

În anul 2021, Rojbin Erden a debutat pe platourile de filmare ale serialului Çıplak, cu un rol secundar, care i-a deschis calea spre noi oportunități în carieră, apoi în 2022, această a fost cooptată în distribuția serialului Gelsin Hayat Bildiği Gibi, în care a jucat rolul Melek, care i-a adus un plus de notorietate pe plan național.

Citește și: Cine este tânăra actriță care îi dă viață frumoasei Rüya, protagonista noului serial „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Aceasta a cucerit deja publicul din România cu rolurile din „Furtună pe Bosfor” și „Nemilosul Istanbul”

Cea mai recentă producție în care a jucat tânăra actrița Rojbin Erden este serialul Inima rebelă, în care a dat viață personajului Asi, care a însemnat o altă mare reușită pe plan profesional, care i-a adus celebritatea și dincolo de granițele Turciei.