Cine este și câți ani are șarmantul Cumali Şirhan din serialul Melek! Iată ce pasiune nebănuită are celebrul actor Nizam Namidar, dincolo de profesia lui de bază 

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 aug 2023, 14:06
Foto(5)

Aprigul Cumali Şirhan, tatăl lui Halil din serialul Melek, pasiune uluitoare, dincolo de profesia de actor! Iată cum a fost surprins renumitul actor Nizam Namidar, dincolo de platourile de filmare!

Nizam Namidar se numără printre cei mai apreciați actori din generația de aur a cinematografiei turcești. În cele patru decenii de activitate pe platourile de filmare, carismaticul actor a fascinat publicul cu rolurile sale magistral interpretate în producții de succes, care i-au adus mari reușite pe plan profesional și l-au propulsat în topul celor mai talentați actori ai Turciei. Telespectatorii din România l-au cunoscut pe talentatul actor încă din anul 2018, în distribuția serialului În bătaia inimii și recent acesta a revenit la Kanal D în producția Melek, în care a dat viață personajului Cumali.

Cine este și câți ani are șarmantul Cumali Şirhan din serialul Melek! Iată ce pasiune nebănuită are celebrul actor Nizam Namidar

Nizam Namidar s-a născut în anul 1961, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație exemplară dar și sprijinul necondiționat pentru a-și îndeplini mărețul vis de a deveni un actor de seama peste ani. În ciuda faptului că își dorea enorm să urmeze cursurile facultății de Teatru, după absolvirea liceului, Nizam a hotărât să se înscrie la Facultatea de Inginerie Mecanică a Universității Tehnice din Berlin.

Citește și: Cine este și câți ani are Zümrüt din serialul Melek! Iată cum arată celebra actriță Zeyno Eracar fără machiaj, când nu se află în lumina reflectoarelor

Treptat Nizam Namidar a realizat că nu își poate abandona marele vis de a deveni actor și atunci s-a reorientat către Facultatea de Teatru și Film pe care a urmat-o tot în Germania, iar la scurt timp acesta a debutat pe platourile de filmare ale unor case de producție din Germania, unde treptat a devenit din ce în ce

mai cunoscut și s-a bucurat de mari succese.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine sunt actorii din serialul turcesc „Melek”? Urmărește la Kanal D povestea impresionantă a unei mame curajoase!

În anul 2018, șarmantul actor a revenit în Turcia, unde și-a continua profesia și a început să joace în seriale și filme, care de asemenea i-au adus mari succese.

Publicul din România l-a cunoscut în distribuția serialului În bătaia inimii, unde a jucat rolul Izzet, iar de curând a revenit pe micile ecrane în serialul Melek, în care interpretează rolul aprigului Cumali.

Dincolo de marea pasiune pentru actorie si strălucitele sale abilitați, Nizam Namidar si-a descoperit pe parcurs si pasiunea pentru muzica si de-a lungul anilor renumitul actor a înregistrat câteva piese in studio, care au avut mare succes.

Anul trecut acesta a fost invitat in cadrul unei emisiuni din Turcia si a făcut furori cu vocea lui. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.