Cine este și câți ani are Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen Günay în serialul „Tablou de familie”! Iată cu cine este căsătorit carismaticul actor și cum a fost surprins în compania soției sale

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 iul 2024, 22:32

Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen Günay în serialul „Tablou de familie”, căsnicie fericită alături de aleasa inimii sale!

Sarp Akkaya are 44 de ani și se numără printre cei mai apreciați și admirați actori ai momentului în Turcia, datorită talentului sau desăvârșit și a aparițiilor sale impecabile pe micile ecrane. Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte chipeșul actor este serialul Tablou de familie, în care a dat viață personajului Sergen Günay, un rol dificil care i-a adus mare succes pe plan profesional.

Dincolo de carieră strălucită, celebrul actor se consideră un bărbat împlinit și fericit deoarece are o căsnicie fericită alături de soția lui.

Cine este și câți ani are Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen Günay în serialul „Tablou de familie”

Sarp Akkaya s-a născut în anul 1980, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație de seama și sprijin pentru a-și urmă visul de a deveni actor.

După încheierea studiilor liceale, Sarp s-a înscris la facultatea de Teatru, în cadrul Universității Mimar Sinan, pe care a absolvit-o cu succes în anul 2001. La scurtă vreme, tânărul actor a debutat pe scenă Teatrului de Stat din Istanbul, unde a jucat în câteva piese importante, în care a demonstrat un talent uluitor și o pasiune uriașă pentru profesia aleasă.

Citește și: Cine sunt personajele centrale ale serialului “Tablou de familie”, de la Kanal D

În anul 1996, când încă se află pe băncile facultății, Sarp Akkaya a debutat pe platourile de filmare ale producției de televiziune Bizim Aile, cu un prim rol episodic. Dincolo de cariera fulminantă în domeniul actoriei, Sarp este un bărbat fericit și împlinit și pe plan personal, deoarece are o familie frumoasă și unită, alături de superba lui soție, Sinem Yalçınkaya, o renumită cântăreață din Turcia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Sarp Akkaya, căsnicie fericită alături de aleasa inimii sale

Publicul din România l-a cunoscut pe Sarp Akkaya încă din anul 2009 când a jucat în serialul Ezel, iar apoi a revenit în producția Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în Furtună pe Bosfor și în prezent în serialul Tabloul de familie, în care a dat viață personajului Sergen Günay.

Citește și: Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Sarp Akkaya și aleasa inimii sale, Sinem Yalçınkaya (41 de ani), s-au căsătorit în anul 2017, după patru ani de relație și în 2021 cei doi soți au anunțat că vor deveni părinții unui băiețel și sunt extrem de fericiți.

Venirea pe lume a micuțului Kaan le-a adus mare bucurie și totodată le-a pecetluit căsnicia.