Cine este și câți ani are Sarp, fiul lui Ahmet Yilmaz din serialul Totul pentru familia mea! Iată cine este superba actriță care i-a furat inima chipeșului Atakan Özkaya!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 mar 2023, 13:17
Foto(7)

Sarp, fiul lui Ahmet Yilmaz din serialul Totul pentru familia mea, se numără printre cei mai talentați actori din tânăra generație! Iată cine este iubita carismaticului Atakan Özkaya!

Serialul Totul pentru familia mea a fascinat telespectatorii încă de la primele episoade difuzate la Kanal D atât cu o poveste impresionantă de viață, cât și cu o distribuție de excepție, formată din actori renumiți și apreciați în Turcia, cărora li s-a alăturat și mulți actori tineri, însă extrem de talentați și ambițioși. Printre aceștia se numără și chipeșul Atakan Özkaya, care a dat viață personajului Sarp, un tânăr rebel și răzbunător.

Cine este și câți ani are Sarp, fiul lui Ahmet Yilmaz din serialul Totul pentru familia mea

Atakan Özkaya s-a născut în anul 1998, în Istanbul, într-o familie înstărită, care i-a asigurat toate condițiile pentru a primi o educație exemplară și pentru a studia în domeniul preferat. Pentru că părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă din copilărie au decis să îi ghideze pașîi către domeniul actoriei.

După absolvirea liceului, carismaticul tânăr a fost admis la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Beykent, pe care a încheiat-o în anul 2019 cu succes.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, micuța Emel, în pericol de moarte! Mezina familiei Eren suferă un accident teribil!

Atakan a început să joace pe platourile de filmare încă de când se află în liceu, mai precis în anul 2014, când a fost cooptat în distribuția serialului Şeref Meselesi, iar apoi în producțiile

O Hayat Benim, Patria mea ești tu, Kalp Atışı, care l-au determinat să îndrăgească și mai mult profesia de actor. La scurt timp după absolvirea facultății, ambițiosul tânăr a debutat și pe scenă teatrului de Stat din Istanbul, unde a făcut parte din trei proiecte de succes.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cea mai recentă producție în care a jucat Atakan Özkaya este serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Sarp, fiul lui Ahmet Yilmaz și fratele vitreg al lui Omer. Tânărul actor s-a alăturat echipei de actori la un an de la începerea filmările, mai exact în 2022, însă s-a integrat rapid și a făcut față cu brio scenariului destul de dificil.

Citește și: Cine este și câți ani are Ahmet, tatăl lui Ömer, din serialul Totul pentru familia mea! Iată cu cine este căsătorit celebrul actor Kaan Çakır!

Dincolo de carieră ce a evoluat spectaculos, Atakan Özkaya este și în viață de zi cu zi un tânăr rebel, căruia îi place să fie independent, ambițios și plin de viață.

Presa din Turcia a anunțat recent faptul că actorul ar avea o relație cu superba actriță Asena Girisken, însă aceștia au fost foarte discreți până în prezent și nu au declarat oficial ca formează un cuplu.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.