Cine este și câți ani are seducătoare Leyla, noul personaj din serialul Infidelul? Iată cum a arătat celebra Asli Orcan în rochie de mireasă și cine este celebrul actor care i-a devenit soț!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 dec 2022, 15:04
actrite din turcia Foto(5)

Asli Orcan, o actriță desăvârșită

Sursa: Instagram Asli Orcan

Renumita Asli Orcan face parte din categoria celor mai talentate și apreciate actrițe ale generației sale în Turcia. Iată cine este soțul ei și ce familie frumoasă au împreună!

Îndrăgitul serial Infidelul a captivat atenția publicului încă de la difuzarea primelor episoade datorită unei povești impresionante de viață a eroinei Asya, dar și datorită unei distribuții de elită alcătuită din actori celebri și apreciați în Turcia. Printre care se numără și superba actriță Asli Orcan, pe care telespectatorii din România au cunoscut-o încă din anul 2014, când a jucat în producția În dragoste și război, în rolul baronesei Lola, iar apoi această a revenit la Kanal D un an mai târziu, în serialul Yaman, în rolul Deniz.

Și anul acesta a reapărut pe micile ecrane în producția Infidelul, în care a jucat rolul Leyla.

Cine este și câți ani are seducătoare Leyla, noul personaj din serialul Infidelul

Asli Orcan s-a născut în anul 1980, în orașul Aydın, din Turcia, într-o familie modestă. Părinții săi i-au descoperit încă din perioada adolescenței talentul actoricesc și pasiunea pentru teatru și dans și au hotărât să o îndrume spre aceste domenii și au sprijinit-o de-a lungul anilor, pentru a-și îndeplinit visul de a devenit actrița și dansatoare de renume în Turcia.

După încheierea liceului, Asli a fost admisă la Conservatorul de Muzică Turcă de Stat al Universității Ege, secția de Dans Popular Turcesc, în perioada 1998-2003.

Citește și: Aras din serialul Infidelul, transformare fizică uluitoare de-a lungul timpului! Iată cum arăta celebrul actor Berkay Ateş, pe vremea când avea doar 18 ani!

La scurt timp după absolvire tânăra a fost cooptată în grupul de dansuri „Magic you ney lames of passion” și apoi în anul 2002, a debutat pe platourile de filmare ale serialului Sırlar Dünyası, care a

însemnat primul pas către carieră strălucită de astăzi. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Au urmat multe roluri jucate magistral în seriale și filme de excepție de-a lungul celor două decenii de activitate în domeniul actoriei.

In anul 2021, Asli Orcan a fost cooptata sa joace in serialul Infidelul, in rolul Leyla, care de asemenea i-a adus un succes răsunător. 

Dincolo de profesie, Asli Orcan este o femeie fericită și împlinită și pe plan personal, deoarece are o căsnicie reușită și o familie frumoasă și unită. Celebra actrița s-a căsătorit cu un coleg de breaslă, Yetkin Dikinciler în 2014 și au împreună o fetiță în vârstă de șapte ani.

Citește și: Asya trece printr-o nouă dezamăgire! Volkan descoperă că rivalul lui, Aras, este căsătorit! Aflați cum va reacționa Asya și ce decizie radicală va lua, astăzi, într-un nou episod captivant din serialul Infidelul, de la ora 20:00!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.