Cine este și câți ani are Selen Domaç, actrița care da viață personajului Ayten, fosta iubita a lui Orhan, din serialul „Totul pentru familia mea”! Iată cum arăta aceasta în urmă cu un deceniu

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 sep 2024, 16:53

Selen Domaç, alături de colegii sai din serialul Totul pentru familia mea

Sursa: Instagram Selen Domaç

Selen Domaç, actrița care joacă rolul Ayten, fosta iubita a lui Orhan, din serialul „Totul pentru familia mea”, transformare fizică uluitoare! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu aproximativ zece ani!

Selen Domaç face parte din categoria celor mai apreciate și admirate actrițe din Turcia, datorită talentului desăvârșit și a frumuseții sale răpitoare. În cele două decenii de activitate pe platourile de filmare, carismatică actrița dovedit o pasiune uriașă pentru profesie și abilități uluitoare în multe producții de amploare în care a jucat. Cel mai recent proiect din care a făcut parte este serialul Totul pentru familia mea, în care aceasta a dat viață personajului Ayten, care i-a adus un succes răsunător pe plan profesional.

Cine este și câți ani are Selen Domaç, actrița care da viață personajului Ayten, fosta iubita a lui Orhan, din serialul „Totul pentru familia mea”

Selen Domaç s-a născut în anul 1981, în Istanbul. Părinții săi, oameni simpli, i-au oferit o educație exemplară și au făcut eforturi mari financiare pentru a o sprijini să își finalizeze studiile în domeniul actoriei așa cum și-a dorit.

După absolvirea liceului, Selen a fost admisă la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Mimar Sinan, pe care a încheiat-o în anul 2006.

Citește și: Orhan din serialul Totul pentru familia mea, pus în mare încurcătură de către colegii săi mai tineri, Tolga și Oğulcan! Iată ce i s-a întâmplat de curand celebrului actor Cüneyt Mete, pe platourile de filmare

Talentata Selen Domaç a debutat încă din anul 2000, când încă de află pe băncile școlii, pe platourile de filmare ale serialului Üzgünüm Leyla, care i-a adus noi oportunități pe plan profesional și i-a deschis calea spre carieră strălucită de astăzi.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

Selen Domaç, actrița care da viață personajului Ayten din serialul „Totul pentru familia mea”, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

Ambițioasă actrița Selen Domaç a jucat impecabil de-a lungul celor douăzeci de ani de activitate în producții de excepție, care i-au adus celebritatea mult râvnită. Cel mai recent proiect de televiziune este serialul Totul pentru familia mea, în care Selen a jucat rolul Ayten, care de asemenea i-a adus o mare reușită în carieră.

Citește și: Cüneyt Mete, care dă viață personajului Orhan în serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look! Celebrul actor și-a surprins chiar și soția cu noua lui înfățișare

Când nu se află pe platourile de filmare, frumoasa actrița este foarte activă și în mediul online, unde publică des imagini și clipuri video captivante, spre deliciul urmăritorilor ei.

Aceasta nu se sfiește să posteze chiar și poze din arhiva personală, spre încântarea fanilor săi.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.