Cine este și câți ani are Seray Özkan, care joacă rolul Çagla Soysalan, în noul serial „Inimă rebelă”! Iată cum arăta carismatica actriță înainte de începerea filmărilor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 sep 2024, 14:47

Seray Özkan, in serialul Inima rebela

Sursa: Instagram Seray Özkan

Seray Özkan, care joacă rolul Çagla Soysalan, în noul serial „Inimă rebelă”, care va începe din 2 octombrie la Kanal D, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă tânăra actriță înainte de începerea primului proiect din cariera sa!

Seray Özkan este considerată de către casele de producție din Turcia o adevărată revelație deoarece a demonstrat un talent desăvârșit și o carisma aparte, încă de la primele sale roluri jucate impecabil pe scena Teatrului de Stat din Istanbul, unde a debutat în urmă cu patru ani, după ce și-a încheiat studiile universitare. Primul proiect de televiziune în care a jucat tânăra actriță este serialul Inima rebelă, în care a dat viață personajului secundar Çagla Soysalan, care i-a adus primul pas către celebritatea mult râvnită, dar și noi oportunități în carieră.

Cine este și câți ani are Seray Özkan, care joacă rolul Çagla Soysalan, în noul serial „Inimă rebelă”

Seray Özkan s-a născut în anul 1998, în Istanbul, într-o familie înstărită, care i-a oferit o educație de seama, dar și suport pentru a-și finaliza studiile și pentru a-și întemeia o carieră solidă în domeniul actoriei, așa cum visase încă din perioada adolescenței.

Citește și: Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

După absolvirea liceului, timp în care a jucat în echipa de teatru a școlii, Seray s-a înscris la Facultatea de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat al Universității din Istanbul, pe care a încheiat-o în anul 2020.

Iar la scurtă vreme aceasta a debutat pe scena Teatrului de Stat din Istanbul, unde a fost remarcată rapid de marile case de producție.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

Seray Özkan, care joacă rolul Çagla Soysalan, în noul serial „Inimă rebelă”, care va începe din 2 octombrie la Kanal D, apariție de senzație în mediul online

În anul 2023, Seray Özkan a debutat și pe platourile de filmare ale serialului Inima rebelă, în care a jucat primul eu rol secundar într-o producție de televiziune, care nu numai că i-a deschis calea către o carieră de succes, ci i-a adus și noi oportunități pe plan profesional, dar și un prim pas spre celebritate.

Citește și: Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Când nu se află pe platourile de filmare, carismatica actriță Seray Özkan este activă și în mediul online, unde publică deseori imagini de senzație atât de la filmări, cât și din arhivă personală.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.