Cine este și câți ani are Serdar din serialul Secrete de familie! Iată cum arată talentatul actor Eray Ertüren dincolo de imaginea de băiat rău a personajului interpretat

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 nov 2023, 00:39
video Foto(5)

Buclucașul Serdar din serialul Secrete de familie, apariție neașteptată în mediul online! Iată cum a fost surprins tânărul actor Eray Ertüren, dincolo de platourile de filmare!

Serialul turcesc Secrete de familie a cucerit publicul din Turcia și din străinătate cu poveștile impresionante de viață ale unor personaje puternice, cu intrigi captivante, suspans, emoții și trăiri intense, însă a adus pe micile ecrane și mulți actori de renume care au jucat magistral și s-au potrivit perfect scenariului bine conturat. Pe lângă actorii consacrați și apreciați în lumea cinematografiei turcești s-au alăturat și câțiva tineri actori în devenire, care au dovedit un talent uluitor și o pasiune uriașă pentru profesie.

Printre aceștia s-a numărat și Eray Ertüren, în vârstă de doar 30 de ani, care a jucat impecabil un rol secundar extrem de dificil.

Serdar din serialul Secrete de familie, apariție neașteptată în mediul online

Eray Ertüren s-a născut în anul 1993, în Izmir, într-o familie modestă, în sânul căreia a primit o educație exemplară și a fost sprijinit să își continue studiile și să își clădească o carieră reușită în domeniul actoriei.

După absolvirea liceului, Eray a fost admis la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Dokuz Eylül, din Izmir, pe care a încheiat-o cu succes, devenind un actor cu drepturi depline.

Citește și: Ilgaz Kaya din serialul Secrete de familie, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă renumitul actor Kaan Urgancıoğlu când nu se află pe platourile de filmare

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În anul 2017, la scurtă vreme după absolvirea facultății, Eray Ertüren a debutat pe platourile de filmare ale serialului Çukur, care i-a deschis calea către noi oportunități, dar și spre carieră de succes din prezent. În anul 2018 a fost cooptat să joace în serialul Avlu, în 2019 a jucat în producția Ah Bir Ataş Ver, în 2021 a făcut parte din echipa actorilor ce au jucat în serialul Menajerimi Ara.

În anul 2021 Eray a jucat în serialul Geçen Yaz și tot în același an a fost cooptat și în distribuția producției Secrete de familie, în care a jucat rolul negativ Serdar, care i-a adus un plus de notorietate în Turcia, dar și cel mai mare succes de până acum din carieră.

Dincolo de activitatea profesională, Eray Ertüren este un familist convins și adoră să își petreacă timpul liber alături de familia lui, dar si de cel mai bun prieten necuvântător, motanul lui.

Tânărul actor este destul de activ și în mediul online, unde publică diverse imagini și clipuri video de pe platourile de filmare și din viață de zi cu zi.

Citește și: Makbule din serialul Secrete de familie, surprinsă în compania soțului ei! Iată cu cine este căsătorită celebra actriță Özlem Çakar Yalçınkaya