Cine este și câți ani are Serkan Altunorak, actorul care joacă rolul Bora, în serialul Tablou de familie! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs de curând celebrul actor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 iul 2024, 00:10
video Foto(4)

Serkan Altunorak, actorul care dă viață personajului Bora, în serialul Tablou de familie, apariție de senzație în mediul online! Iată la ce transformare neașteptată a recurs celebrul actor și cum arată în prezent!

Serkan Altunorak se numără printre cei mai în vogă actori din generația lui și continuă să își surprindă fanii cu noi apariții de senzație, în proiecte de excepție. Unul dintre cele mai recente roluri jucate este cel din serialul Tablou de familie, care i-a adus un plus de notorietate și un succes răsunător pe plan profesional.

Cine este și câți ani are Serkan Altunorak, actorul care joacă rolul Bora, în serialul Tablou de familie

Serkan Altunorak s-a născut în anul 1976, în Ankara, unde a crescut și a studiat până la vârstă majoratului, când a plecat în Istanbul pentru a-și continuă studiile. Dornic să devină un actor de seama, Serkan a început să cocheteze cu teatrul încă din perioada liceului, când a fost cooptat în echipa de teatru a școlii datorită talentului dovedit.

Citește și: Cine este și câți ani are Bertan Asllani, care dă viață personajului Yalın în serialul Tablou de familie! Iată cu cine s-a căsătorit chipeșul actor în urmă cu patru ani

După absolvirea liceului, ambițiosul tânăr a fost admis la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Mimar Sinan din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes și a devenit un actor cu drepturi depline așa cum visase încă din copilărie. În anul 1999, Serkan Altunorak a debutat pe platourile de filmare ale serialului Ayrılsak da Beraberiz, care a reprezentat primul pas către cariera strălucită de astăzi și totodată i-a adus și noi oportunități pe plan profesional.

Au urmat multe roluri importante în seriale și filme de excepție, care i-au adus mari reușite.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Serkan Altunorak, actorul care da viață personajului Bora, în serialul Tablou de familie, schimbare uluitoare de look

Publicul din România l-a cunoscut pe carismaticul actor Serkan Altunorak încă din anul 2015, când a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a dat viață personajului Taşlıcalı Yahya, apoi acesta a revenit la Kanal D în serialul Patria mea ești tu, în care a jucat rolul Monsieur Dule.

Anul acesta, îndrăgitul actor și-a făcut din nou apariția pe micile ecrane în producția Tablou de familie, în care da viață personajului Bora, care i-a adus un plus de celebritate și mult succes pe plan profesional.

Citește și: Cum arăta celebrul Yiğit Kirazcı, protagonistul serialului “Tablou de familie”, în urmă cu douăzeci de ani, la început de carieră! Imaginea care i-a uluit pe fanii carismaticului actor

De curând, celebrul actor și-a surprins fanii cu o schimbare de look spectaculoasă. Serkan a publicat pe contul lui de Instagram câteva imagini uluitoare în care a apărut cu mustață, spre marea uluire a urmăritorilor săi.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.