Cine este și câți ani are Serkan Tınmaz, actorul care dă viață personajului Umut din serialul „O dragoste”! Iată cum a fost surprins carismaticul actor alături de colegii săi, dincolo de platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mar 2024, 14:48
video Foto(4)

Serkan Tınmaz, actorul care joacă rolul Umut din serialul „O dragoste”, apariție uluitoare în mediul online! Iată cum a fost surprins celebrul actor alături de colegii săi de platou, în afara platourilor de filmare.

Serkan Tınmaz se numără printre cei mai apreciați actori din tânăra generație în Turcia. În cei 13 ani de activitate pe platourile de filmare, chipeșul actor a demonstrat un talent desăvârșit și o pasiune uriașă pentru profesie. Acesta a făcut parte din multe proiecte de succes și s-a bucurat de mari reușite pe plan profesional. Cel mai recent rol jucat a fost cel din producția „O dragoste”, în care a dat viață personajului Umut.

Serkan Tınmaz, actorul care dă viață personajului Umut din serialul „O dragoste”, apariție uluitoare în mediul online

Serkan Tınmaz s-a născut în anul 1986, în Istanbul, unde a crescut și a studiat. Acesta și a dorit încă din perioada copilăriei să devină actor, iar după absolvirea liceului, a fost admis la Facultatea de Teatru, Departamentul de Arte Vizuale și Spectacol, în cadrul Universității Çanakkale 18 Mart, pe care a încheiat-o cu succes.

După care a urmat și un program de Master în Teatru, în cadrul Universității Kadir Has.

Citește și: Cine este și câți ani are Sevim Erdogan, care dă viață personajului Leman în serialul „O dragoste”! Iată cum arată celebra actriță dincolo de platourile de filmare

În anul 2011, Serkan Tınmaz a debutat pe platourile de filmare ale serialului Hayat Devam Ediyor și la scurt timp a jucat și în filmul Aşk ve Devrim, în care a dovedit un talent uluitor.

Cel mai recent proiect din care a făcut parte este serialul O dragoste, în care a interpretat rolul Umut, care de asemenea i-a adus o mare reușită și un plus de notorietate pe plan internațional.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Emrah Altintoprak, actorul care joacă rolul Mustafa în serialul „O dragoste”, schimbare spectaculoasă de look după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent chipeșul actor

Dincolo de activitatea profesională de succes, Serkan Tınmaz este activ și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație din viața de zi cu zi, dar și de pe platourile de filmare.

De curând, chipeșul actor a postat o imagine în care și-a făcut apariția alături de colegi de breaslă dragi, spre marea încântare a fanilor săi, care îl urmăresc pe contul lui de socializare.