Cine este și câți ani are Sevim Erdogan, care dă viață personajului Leman în serialul „O dragoste”! Iată cum arată celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 mar 2024, 00:21

Sevim Erdogan, o actriță desăvârșită 

Sursa: Captură KANAL D

Sevim Erdogan, care joacă rolul Leman în serialul „O dragoste”, apariție de senzație dincolo de vestimentația sobră purtată pe platourile de filmare! Iată cum arată renumita actriță când nu se află în lumina reflectoarelor!

Sevim Erdogan se numără printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia. În cei zece ani de activitate pe platourile de filmare, această a dovedit un talent desăvârșit, o carisma deosebită și o pasiune nemărginită pentru profesia aleasă și își surprinde în continuare publicul cu noi proiecte de amploare. Telespectatorii din România au cunoscut-o de curând în distribuția serialului O dragoste, în care a dat viață personajului Leman.

Sevim Erdogan, care joacă rolul Leman în serialul „O dragoste”, apariție de senzație dincolo de vestimentația sobră purtată pe platourile de filmare

Sevim Erdogan s-a născut pe 26 iunie 1986, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație exemplară, dar și sprijin necondiționat pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni actrița. După absolvirea liceului, ambițioasă Sevim s-a înscris la Facultatea de Teatru și Film în cadrul Conservatorului de Stat al Universității Konya Selçuk, pe care a încheiat-o cu succes.

La scurtă vreme tânăra actriță a debutat pe scena Teatrului Şişli, unde a fost rapid îndrăgită de public.

Citește și: Leman nu renunță la Omer! Aflați ce se va întâmpla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul „O dragoste”, la Kanal D

În anul 2014, aceasta a fost remarcată și de o mare casă de producție din Istanbul, care a cooptat-o în distribuția serialului Şevkat Tepe, care a însemnat primul pas către carieră strălucită de astăzi.

Și în același an a jucat și în producția Urfalıyım Ezelden. Doi ani mai târziu, Sevim a fost cooptată în serialul El Değmemiş Aşk, iar în anul 2022, în producția O dragoste, în care a dat viață personajului Leman, care i-a adus cea mai mare reușită de până acum pe plan profesional.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Evrim Alasya, actrița care joacă rolul Kivilcim în serialul „O dragoste”, alături de cel mai iubit bărbat din viața sa! Iată cum au fost surprinși

Dincolo de proiectele sale de pe platourile de filmare, Sevim Erdogan, în vârstă de 37 de ani este destul de activă și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri video de senzație, spre mare încântare a urmăritorilor săi.

Deși în cel mai recent serial în care a jucat și-a făcut apariția cu o vestimentație sobră, în viața de zi cu zi, tânăra actrița este o femeie superbă, nonconformistă și preocupată de aspectul ei fizic.