Cine este și câți ani are Şevval, soția lui Ahmet din serialul Totul pentru familia mea! Iată cu cine a fost căsătorită celebra actriță Nihan Büyükağaç și de ce a divorțat în urmă cu doi ani!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 mar 2023, 13:51
Foto(6)

Nihan Büyükağaç, actrița care a dat viață personajului Şevval, soția lui Ahmet din serialul Totul pentru familia mea, a cucerit publicul cu talentul ei desăvârșit de-a lungul celor două decenii de carieră! Iată cine a fost soțul celebrei actrițe!

Nihan Büyükağaç (41 de ani) face parte din categoria celor mai talentate și frumoase actrițe ale Turciei. Cu două decenii de experiență pe platourile de filmare și cu un palmares impresionant, carismatică Nihan a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, având o evoluție spectaculoasă. Publicul din România a cunoscut-o pe renumită actrița încă din anul 2012, în distribuția serialului Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a jucat rolul Cadânei Gülşah și recent a revenit la Kanal D în producția Totul pentru familia mea, în care dat viață personajului Sevval, o femeie ambițioasă

și însetată de dorința de a se îmbogăți cu orice preț.

Cine este și câți ani are Şevval, soția lui Ahmet din serialul Totul pentru familia mea! Iată cu cine a fost căsătorită celebra actriță Nihan Büyükağaç

Nihan Büyükağaç s-a născut în anul 1981, în Istanbul, într-o familie înstărită în sânul căreia a primit o educație de seama și a crescut armonios. Pentru că și-a descoperit încă din copilărie pasiunea pentru teatru, părinții săi au susținut-o în alegerea ei și după absolvirea liceului, Nihan s-a înscris la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității de Stat

din Ankara, pe care a încheiat-o cu brio, reușind să își îndeplinească astfel mărețul ei vis.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer descoperă adevărul despre Ahmet! Şevval are de gând să scape cu orice preț de Sevgi! „Există o pastilă. O să-i dăm mamei tale câte una fiecare seară!”

În anul 2004, talentată Nihan Büyükağaç a debutat pe platourile de filmare ale serialului Sırlar Dünyası, care a reprezentată primul pas către carieră de succes de astăzi. Pentru că a dovedit un talent uluitor și a fost apreciată de casă de producție, Nihan Büyükağaç a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale și filme de amploare, care i-au adus mari reușite și notorietate pe plan național și internațional.

Cel mai recent proiect în care publicul a urmărit-o este serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şevval Yılmaz, care de asemenea i-a adus mare succes.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dincolo de cariera presărată cu multe reușite, Nihan Büyükağaç se declara până nu demult o femeie fericită și împlinită, deoarece se bucură de o familie frumoasă și unită, alături de soțul ei, Murat Şentürk, tehnician de sunet și de fiica lor.

Însă în anul 2021, îndrăgita actrița și partenerul ei au decis să pună capăt mariajului lor și să meargă pe drumuri separate, în ciuda faptului că fiica lor urmă să crească fără tatăl ei.

Citește și: Cine este și câți ani are Ahmet, tatăl lui Ömer, din serialul Totul pentru familia mea! Iată cu cine este căsătorit celebrul actor Kaan Çakır!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.