Cine este și câți ani are Seyran din serialul Melek! Iată cu cine este căsătorită frumoasa actriță Yağmur Özbasmacı Mermer! Imagini rare de la nunta lor, din anul 2013

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 aug 2023, 18:04
Foto(6)

Seyran din serialul Melek, nuntă de poveste alături de alesul inimii sale! Iată cum a arătat celebra actriță Yağmur Özbasmacı Mermer în rochie de mireasă, în urmă cu zece ani!

Serialul Melek, difuzat la Kanal D, de luni până vineri, de la ora 20:00, a fascinat publicul încă de la primele episoade, cu povestea impresionantă de viață a eroinei Melek, cu decoruri uluitoare și personaje puternice puse în scenă de actori celebri și apreciați în Turcia, dar și de tineri aflați la început de carieră și foarte talentați. Printre aceștia din urmă se numără și superbă actrița Yağmur Özbasmacı Mermer, care are doar 31 de ani și care a jucat rolul Seyran, o mama singură dornică să își reconstruiască viață alături de bărbatul iubit.

Cine este și câți ani are Seyran din serialul Melek! Iată cu cine este căsătorită frumoasa actriță Yağmur Özbasmacı Mermer

Yağmur Özbasmacı Mermer s-a născut în anul 1992, în Ankara, într-o familie înstărită, care i-a oferit o educație exemplară și posibilitatea de a studia și de a-și îndeplini idealurile pe plan profesional. După terminarea liceului, ambițioasă tânăra s-a înscris la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității de Stat din Ankara, pe care a absolvit-o cu succes în anul 2014.

Citește și: Cine este și câți ani are sfioasă Ünzile din serialul Melek! Iată cum arată actrița Yağmur Uzunoğlu, dincolo de vestimentația tradițională de pe platourile de filmare

Yağmur a debutat pe platourile de filmare încă de pe băncile facultății, când a acceptat să joace în serialul Deniz Yildizi, în anul 2011, primul ei rol secundar.

Pe parcursul celor aproape trei ani de filmări, tânăra s-a îndrăgostit iremediabil de Onur Mermer, directorul de imagine al serialului Deniz Yıldızı, care în anul 2013 a cerut-o în căsătorie.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cei doi tineri aflați la început de carieră în domeniul actoriei, Yağmur Özbasmacı și Onur Mermer au organizat în același an, o nuntă de poveste, în Ankara, unde au avut alături rude, prieteni și mulți colegi de breaslă.

Deși au deja zece ani de căsnicie, cei doi soți sunt la fel de fericiți și împliniți și își doresc enorm să devină părinți cât mai curând.

Unul dintre cele mai recente roluri jucate de frumoasă Yağmur Özbasmacı Mermer a fost cel din serialul Melek, în care a dat viață personajului Seyran, care i-a adus un plus de notorietate și un mare succes pe plan profesional.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Melek, la Kanal D, Adnan nu renunță la Defne

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.