Cine este și câți ani are Sibel Taşçıoğlu, care dă viață personajului Pembe Unal în serialul „O dragoste”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 feb 2024, 09:36

Sibel Taşçıoğlu, o actriță apreciata in Turcia

Sursa: Instagram Sibel Taşçıoğlu

Pembe Unal din noua producție turcească „O dragoste”, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată în prezent celebra actriță Sibel Taşçıoğlu, pe care publicul din România a cunoscut-o încă din anul 2015, în serialul Yaman!

Sibel Taşçıoğlu se numără printre cele mai apreciate actrițe ale Turciei, care încânta publicul cu talentul ei de peste două decenii și continuă să surprindă cu noi proiecte de excepție. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe renumita actriță încă din anul 2015, când a jucat în serialul Yaman, în rolul Nevin, iar apoi aceasta a revenit la Kanal D și în producțiile Kosem și Mă numesc Zuleyha, iar începând de astăzi, Sibel Taşçıoğlu va juca în producția O dragoste, care va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 20:00.

Pembe Unal din noul serial turcesc „O dragoste”, schimbare spectaculoasă de look

Sibel Taşçıoğlu s-a născut în anul 1976, în orașul Bursa, unde a crescut și a studiat până la vârsta majoratului, când a plecat în Istanbul, pentru a-și continua studiile. După absolvirea liceului, ambițioasa Sibel a fost admisă la Facultatea de Teatru, din cadrul Universității din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes în 1995, când a devenit actriță cu drepturi depline așa cum visase încă din copilărie.

La scurt timp a început aceasta a debutat pe scena Teatrului de Stat din Bursă, unde a fost apreciată rapid datorită talentului ei uluitor și a primit prima propunere de a juca într-un serial de televiziune, în producția "Ciçek Taksi", care a însemnat și primul pas către cariera strălucită de astăzi.

Citește și: Șermin din serialul Mă numesc Zuleyha, o soție devotată și tandră în realitate! Iată cine este cel mai iubit și important bărbat din viața actriței Sibel Taşçıoğlu

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cele mai recente proiecte care i-au adus și cele mai mari reușite pe plan profesional au fost: serialul Kosem, în care a jucat rolul Sultanei Gülbahar, producția Mă numesc Zuleyha, unde a dat viață personajului Sermin și O dragoste, în care a jucat rolul Pembe, care au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe ale Turciei și i-au adus notorietate și pe plan internațional.

Citește și: "O dragoste", serialul care redă povestea reală a uneia dintre cele mai puternice familii din Turcia, din 19 februarie, la Kanal D

Dincolo de activitatea sa intensă pe platourile de filmare, Sibel Taşçıoğlu este activă și în mediul online, unde obișnuiește să publice imagini și clipuri video, atât de la ședințele sale foto, cât și din viață de zi cu zi. De curând, îndrăgita actriță a postat scurte clipuri în care și-a făcut apariția cu un look total schimbat.