Cine este și câți ani are superba Kumru din serialul Prețul iubirii! Iată cum arată în prezent celebra Biran Damla Yilmaz! Actrița a recurs de curând la o schimbare spectaculoasă de look

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 iun 2023, 12:44
Foto(5)

Kumru din serialul Prețul iubirii, apariție uluitoare, cu un nou look spectaculos! Iată cum a fost surprinsă renumita actriță Biran Damla Yilmaz, dincolo de platourile de filmare!

Îndrăgitul serial Prețul fericirii, care rulează la Kanal D, de joi până sâmbătă, de la ora 20:00, a fascinat publicul cu poveștile dramatice și palpitante de viață puse în scenă, dar a adus în prim plan și o pleiadă de actori apreciați în Turcia, care au făcut furori cu talentul și carismă lor. Printre aceștia se numără și frumoasa Biran Damla Yilmaz, în vârstă de doar 25 de ani, pe care telespectatorii din România au cunoscut-o încă din anul 2016, în serialul fenomen, Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a jucat rolul unei cadâne, apoi în anul 2021,

superba actrița a revenit la Kanal D, în producția Nehir, în care a jucat primul rol principal din carieră ei. Și de curând, această și-a făcut apariția în noul sezon al serialului Prețul fericirii, în care interpretează rolul nonconformistei Kumru.

Cine este și câți ani are superba Kumru din serialul Prețul iubirii! Iată cum arată în prezent celebra Biran Damla Yilmaz

Biran Damla Yilmaz s-a născut în anul 1997, în Istanbul, într-o familie modestă.

Însă micuța Biran a luptat enorm pentru a-și depăși condiția și pentru a-și îndeplini mărețul vis de a deveni actrița. După absolvirea liceului, ambițioasa tânără a fost admisă la Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității de Stat din Istanbul.

Citește și: Celebra actriță Biran Damla Yilmaz, eroina serialului Nehir, acuzată că ar fi intervenit în relația actualului ei iubit, despărțindu-l de partenera lui!

În 2014, Biran a fost cooptată în primul ei proiect de televiziune, un rol secundar în cadrul serialului "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", care a însemnat de altfel și primul pas spre carieră de succes de astăzi. Au urmat alte câteva roluri importante care de asemenea i-au adus mari reușite superbei Biran Damla Yilmaz. În 2020 a primit primul ei rol principal într-un serial de televiziune, în producția "Nehir", pe care l-a acceptat că pe o mare provocare și care i-a adus notorietate și aprecierea publicului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

La scurt timp după încheierea proiectului Nehir, talentată actrița Biran Damla Yilmaz a fost cooptată într-o altă producție de mare succes, Prețul fericirii, în care a dat viață personajului Kumru, o tânără la fel de ambițioasă, dar și nonconformistă. De curând, celebra actrița a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini de senzație, în care a apărut cu un look total schimbat.

Biran Damla a recurs la o coafură în stil afro, surprinzându-și fanii cu o apariție de-a dreptul încântătoare.

Citește și: Superba Biran Damla Yilmaz, eroina serialului Nehir, în cele mai senzuale ipostaze! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță în cel mai recent pictorial!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.