Cine este și câți ani are superba Sahra, sora lui Akin din serialul Fiica ambasadorului! Iată cum arăta Deniz Işın înainte de începerea filmărilor! Transformarea este uluitoare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 mar 2022, 12:15
video Foto(5)

Deniz Işın face parte din breaslă actrițelor tinere, talentate și apreciate în Turcia în prezent.

Frumoasa actriță Deniz Işın are doar 29 de ani însă cu toate a reușit în cei aproape patru ani de când a început să filmeze în seriale de televiziune să cucerească publicul din Turcia cu talentul ei deosebit și cu frumusețea ei răpitoare, asemănătoare cu cea a marilor actrițe de la Holywood. Publicul din România nu cunoscut-o până în prezent, însă această va da viață personajului Sahra din serialul Fiica ambasadorului, în care joace rolul unei tinere doctorițe.

Cine este și câți ani are superba Sahra, sora lui Akin din serialul Fiica ambasadorului!

Deniz Işın s-a născut în anul 1992 în orașul İzmir, acolo unde a crescut și a studiat peste ani. Deși încă din copilărie visa să devină o actrița celebra și admirată de public, la vârstă majoratului, Deniz a decis urmeze Facultatea de Inginerie Chimică, în cadrul Universității Ege și apoi a studiat și un program de Master în Știința și Ingineria Materialelor la aceeași Universitate.

Ulterior această s-a mutat la Istanbul, unde și-a dorit să își găsească o slujba în domeniul studiat, însă destinul avea să-i pregătească o cu totul altă traiectorie pe plan profesional.

Citeste si: Sora lui Akin are de gând să nu-l lase pe Sancar nepedepsit! Aflați ce se va întâmpla luni, 21 februarie, într-un nou episod din Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D

Frumoasa Deniz Işın a realizat că nu poate renunta definitiv la visul ei de a deveni actrița și atunci a decis să studieze timp de doi ani cursurile de actorie în cadrul Teatrului Sahnetozu din Istanbul, unde de altfel a și început să joace teatru ulterior. Aceasta a fost rapid remarcată și în anul 2019 a primit și primul ei rol într-un serial de televiziune, în distribuția producției Her Yerde Sen și în același an a jucat și într-un serial pe platforma Netflix, denumit Atiye, care i-au adus mare succes.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În anul 2020, Deniz Işın a fost cooptată să joace în alte trei producții de excepție, Fiica ambasadorului, İyi Günde Kötü Günde și Eee Sonra.

Iar anul trecut superbă actrița a acceptat să joace în alte două seriale: Masumiyet și Leyla île Mecnun. Iar anul acesta Deniz va juca în primul ei film artistic, Anka, care de asemenea se anunță unul promițător. Deniz Işın a fost nevoită să recurgă la o schimbare spectaculoasă de look, pentru filmările serialului Fiica ambasadorului. Această și-a tuns părul, recurgând la o tunsoare bob scurt, însă a aratat impecabil în rolul doctoriței Sahra.

Citeste si: În ce locații s-a filmat mai exact serialul Fiica Ambasadorului! Veste uriașă pentru fanii producției în care Neslihan Atagul are rolul principal

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.