Cine este și câți ani are Talat, unchiul lui Ahmet din serialul Aripi frânte! Iată ce actriță celebră i-a devenit soție în urmă cu zece ani lui Alper Kut! Cei doi actori au și astăzi o familie fericită!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 oct 2022, 22:44
aripi frante Foto(5)

Alper Kut, un actor desăvârșit 

Sursa: Instagram Alper Kut

Renumitul Alper Kut, care a dat viață personajului Talat în serialul Aripi frânte, face parte din generația de aur a celor mai talentați și valoroși actori ai Turciei.

Producția turcească Aripi frânte a cucerit publicul din România încă de la primele episoade difuzate la Kanal D! În prezent serialul poate fi urmărit de luni până joi, de la ora 20:00 și continuă să surprindă și să încânte telespectatorii cu situații emoționante și momente palpitante, dar și personaje puternice, interpretate magistral de actori consacrați și apreciați în Turcia, dar și tineri actori talentați aflați la început de carieră.

Printre actorii de renume se numără și carismaticul Alper Kut, în vârstă de 59 de ani care a dat viață personajului Talat. 

Cine este și câți ani are Talat, unchiul lui Ahmet din serialul Aripi frânte

Alper Kut s-a născut în anul 1962, în Ankara, acolo unde a crescut și a studiat peste ani, dornic să evolueze și să își îndeplinească visurile mărețe. După absolvirea liceului, Alper Kut a decis să se înscrie la Facultatea de Medicină Veterinară, deoarece era un mare iubitor de animale, însă după doar un an s-a reorientat către Facultatea de

Drept, în cadrul Universității Marmara din Istanbul, însă în același timp fusese admis și la Facultatea de Teatru din Ankara, pe care desigur a ales în cele din urmă să o urmeze, deoarece actoria a fost prima pasiune.

Citeste si: Nefise din serialul Aripi frânte, surprinsă în compania celei de-a doua familii! Iată alături de ce actor renumit a fost fotografiată recent superba actriță Deniz Bolisik!

După absolvirea facultății, Alper Kut a debutat pe scenă Teatrului de Stat Bakirkoy, acolo unde a fost remarcat rapid de marile case de producții din Turcia și astfel a fost cooptat să joace în seriale de televiziune. Însă decesul brusc al tatălui sau l-a ținut vreme de șase ani departe de lumina reflectoarelor, timp în care a început să se dedice mediului de afaceri, devenind chiar și membru fondator al Asociației Tinerilor Oameni de Afaceri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În anul 2011 a revenit pe platourile de filmare în serialul Fatmagül'ün Suçu Ne care i-a adus și primul pas către celebritate și către carieră strălucită de astăzi.

Iar apoi au urmat multe roluri importante care de asemenea i-au adus mari succese. În anul 2017 Alper a fost cooptat în distribuția se rialului Aripi frânte, în rolul Talat, un om de afaceri influent. 

Dincolo de viață profesională, Alper Kut este un bărbat fericit și împlinit deoarece are o soție minunată pe care o adoră și care îi este alături de peste zece ani.

Actrița Devrim Yakut i-a devenit soție faimosului Alper Kut în anul 2012 și de atunci formează un cuplu reușit și solid. 

Citeste si: Cine este și câți ani are Zerrin, mama lui Onur din serialul Aripi frânte! Iată cum arăta celebra actriță Canan Mutluer în urmă cu treizeci de ani, când era și un fotomodel de succes!