Cine este și câți ani are Tülin Özen, superbă actriță care interpretează rolul Piraye în noul serial turcesc Destăinuiri! Iată cum arată celebra actriță fără machiaj, dincolo de platourile de filmare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 mar 2023, 17:50
Foto(5)

Tülin Özen, care a dat viață personajului Piraye în noul serial Destăinuiri, se numără printre cele mai apreciate actrițe din Turcia! Vă mai amintiți de frumoasa actriță din producția Kosem, în rolul Sultanei Handan?

Tülin Özen are 43 de ani și face parte din elita celor mai apreciate actrițe ale Turciei. În cele două decenii de activitate pe platourile de filmare, frumoasă actrița a cucerit publicul cu talentul ei desăvârșit și cu o carismă deosebită devenind din ce în mai cunoscută și mai admirată chiar și străinătate. Unul dintre cele mai recente proiecte în care a jucat celebra actriță a fost serialul Destăinuiri, în care a dat viață personajului Piraye, un rol care i-a adus de asemenea mare succes.

Publicul din România a cunoscut-o pe superba Tülin încă din anul 2017, când a jucat în serialul Kosem, în rolul Sutanei Handan, mama Sultanului Ahmet.

Cine este și câți ani are Tülin Özen, superbă actriță care interpretează rolul Piraye în noul serial turcesc Destăinuiri

Tülin Özen s-a născut în anul 1979, în Iskenderun, unde a crescut și a studiat peste ani.

Deși a visat încă din perioada adolescenței să devină o actrița renumită, la vârstă majoratului, după încheierea liceului, tânăra Tülin s-a înscris, la îndemnul părinților săi la Facultatea de Inginerie Electrică în cadrul Universității Tehnice din Istanbul însă a studiat doar o scurtă perioada și apoi și-a continuat studiile la Yeditepe Players, o școală privată de actorie și astfel a reușit să își îndeplinească marea dorința.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Destăinuiri, care va începe din 3 martie la Kanal D! Personajele puse în scenă de aceștia vă vor purta într-o poveste dramatică inspirată din realitate!

În anul 2002 tânăra Tülin Özen a debutat pe platourile de filmare ale serialului En Son Babalar Duyar, iar apoi a început să primească din în ce mai multe propuneri de a juca în seriale și filme artistice, devenind treptat una dintre cele mai apreciate actrițe ale Turciei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Tulin Ozen a primit in anul 2005, titlul de cea mai bună actrița în cadrul Festivalului de Film "Portocală de Aur", din Antalya, pentru rolul jucat în filmul Melegin Dususu (Căderea îngerului). Unul dintre proiectele cinematografice care i-a adus notorietate și pe plan internațional este filmul Frenzy, care a fost lansat în cadrul Festivalului de Film de la Veneția, în 2015.

Aceasta a strălucit pe covorul roșu, alături de colegii săi și s-a bucurat de admirația și afecțiunea multor fani.

Dincolo de cariera strălucită, Tülin Özen nu se consideră o femeie împlinită și pe plan personal, deoarece nu a reușit încă să își întemeieze propria familie, deoarece s-a dedicat trup și suflet profesiei sale. Frumoasa actriță are o relație specială cu fanii săi din mediul virtual, acolo unde publică deseori imagini inedite din viață ei de zi cu zi.

Aceasta nu s-a sfiit să posteze chiar și imagini în care apare fără machiaj, iar următorii săi au admirat-o și au complimentat-o pentru tenul ei superb.

Citește și: Tulin Ozen (Sultana Handan), o actrita completa! Iata cum a stralucit aceasta pe covorul rosu, la Festivalul de Film de la Venetia