Cine este și câți ani are Vahap, fratele lui Abdulkadir din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cu se ocupă celebrul actor Ergün Metin când nu se află pe platourile de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 iun 2022, 18:03
Ergün Metin, in serialul Ma numesc Zuleyha
Sursa: sabah.com.tr

Ergün Metin, care a dat viață pesonajului Vahap în serialul Mă numesc Zuleyha, este considerat unul dintre cei mai talentați actori ai generației lui.

Ergün Metin reprezintă un nume remarcabil în lumea teatrului și a televiziunii în Turcia. Deși are doar 36 de ani, Ergün a reușit încă de la primele lui apariții pe micile ecrane să cucerească publicul cu talentul lui deosebit și cu o carismă aparte. Cel mai recent rol jucat magistral de celebrul actor a fost cel din producția Mă numesc Zuleyha, care deși a fost unul negativ, i-a adus mare succes în carieră și un plus de notorietate.

Cine este și câți ani are Vahap, fratele lui Abdulkadir din serialul Mă numesc Zuleyha

Ergün Metin s-a născut în anul 1985, în orașul Malatya. Încă din copilărie și-a dorit să devină peste ani un actor renumit, iar familia lui l-a sprijinit mereu în tot ceea ce a vrut să realizeze. Peste ani, Ergun a absolvit Facultatea de Actorie, în cadrul Universității Izmir 9 Eylul.

Citeste si: Cine este și câți ani are boierul Haşmet Çolak din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cum arăta celebrul actor Altan Gördüm pe vremea când era încă soțul renumitei actrițe Vahide Perçin!

Între anii 2010 și 2013, tânărul actor a jucat în mai multe piese de teatru în pe scena Teatrului Municipal al din Izmir.

Iar ulterior și-a continuat studiile de actorie în cadrul agenției Unit Talent Management Acting, din Istanbul, acolo unde a început de ceva vreme să fie și profesor pentru tinerii talentați care își doresc o carieră în actorie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În anul 2005 Ergün Metin a primit primul lui rol într-un serial de televiziune, Bir İstanbul Masalı, care i-a adus și primul lui mare succes și i-a deschis calea către cele mai înalte culmi. Au urmat alte câteva roluri care de asemenea i-au adus mari satisfacții profesionale. În anul 2021 a fost cooptat să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, pe care l-a acceptat fără să stea pe gânduri drept o mare provocare.

Chiar dacă a jucat rolul unui personaj negativ și diabolic, Ergün Metin i-a făcut față cu brio și s-a adaptat rapid în cadrul echipei de producție.

Citeste si: Cano din serialul Mă numesc Zuleyha, surprins alături de familia sa! Celebrul actor Erkan Bektaş are o relație specială cu fiul lui, dar și cu cei doi părinți vârstnici pe care îi adoră și le este mereu aproape!