Cine este și câți ani are vicleana Cansu din serialul Prețul iubirii! Iată cum arăta actrița Nilperi Şahinkaya în urmă cu 14 ani, când avea kilograme în plus

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 mai 2023, 15:13
Foto(5)

Buclucașa Cansu din serialul Prețul fericirii nu a fost mereu la fel de suplă! Iată cum arăta celebra actriță Nilperi Şahinkaya, când a debutat pe platourile de filmare, în urmă cu 14 ani.

Nilperi Şahinkaya are doar 35 de ani și se numără printre cele mai talentate și carismatice actrițe din tânăra generației în Turcia. Aceasta s-a remarcat de la vârstă de 21 de ani, când se află încă pe băncile facultății de Muzică și Artele Spectacolului din cadrul Universității Bilkent și astfel în prezent se mândrește cu peste un deceniu de experiență pe platourile de filmare. Dincolo de cariera fulminantă și plină de succese, Nilperi s-a preocupat mereu să ajungă la silueta perfectă pentru a arată impecabil pe sticlă și a avut mare grijă de aspectul ei fizic.

Însă în urmă cu 14 ani, când a debutat, talentata actrița avea câteva kilograme în plus, însă treptat a reușit să ajungă la aspectul fizic dorit. Cel mai recent proiect de televiziune in care a jucat este serialul Prețul fericirii, in care a dat viata personajului Cansu. 

Cine este și câți ani are vicleana Cansu din serialul Prețul iubirii! Iată cum arăta actrița Nilperi Şahinkaya în urmă cu 14 ani

Nilperi Şahinkaya s-a născut în anul 1988, în Dakar, în Senegal, deoarece tatăl ei era diplomat și a locuit o perioada acolo împreună cu familia, iar apoi s-au mutat în Paris, unde Nilperi a studiat școală primară și ulterior liceul l-a continuat în Berna, în Elveția.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Sahika ajunge victima lui Hasan Ali! „Mă arde!” Tânăra se va prăbuși inconștientă la pământ

În anul 2003, tânăra și părinții săi au revenit în Ankara, unde a studiat Facultatea de Muzică și Artele Spectacolului în cadrul Universității Bilkent, între 2006-2010. Îndrăgostindu-se de actorie, Nilperi a decis să meargă pe această cale și să muncească mult pentru a evolua rapid și a deveni din ce în ce mai cunoscută.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Tânăra actrița a debutat pe platourile de filmare în anul 2009, când a jucat în distribuția serialului Deniz Yıldızı, iar apoi a primit din ce în ce mai multe propuneri de a juca în diverse producții de excepție. Deși la debut nu avea o siluetă perfectă așa cum și-ar fi dorit, treptat actrița s-a străduit să ajungă la un aspect fizic plăcut și astăzi se mândrește cu un corp perfect.

Publicul din România a cunoscut-o încă din anul 2010, în serialul Trădarea, în rolul secundar Mesude, iar apoi a revenit în anul 2019 la Kanal D, în serialul Prețul fericirii. Cel mai recent proiect este un proiect realizat pentru o platforma online, Derin Mor, ale cărui filmări au început în ianuarie și de curând a fost cooptată și în producția Ayzek île Bir Gece, la care încă nu au început filmările, dar se anunță un serial promițător.

Citește și: O celebră actrita din Turcia s-a logodit! Frumoasa tanara o interpreteaza pe Yildiz, in “Pretul fericirii”, serialul difuzat de Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.