Cine este și câți ani are Vildan din serialul Melek! Iată cum arăta celebra actriță Şebnem Zorlu în urmă cu două decenii, când a debutat pe platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 iul 2023, 16:23

Vildan din serialul Melek este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe ale Turciei! Iată cum arăta la început de carieră, pe când avea doar 20 de ani și visa la celebritate! Superba actriță Şebnem Zorlu face și astăzi furori cu aspectul ei fizic uluitor!

Producția turcească Melek a cucerit publicul din România încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, deoarece a adus în prim plan o impresionantă poveste de viață, pusă în scenă de actori celebri și apreciați în Turcia. Printre aceștia se numără și superba Şebnem Zorlu care este considerată una dintre cele mai apreciate actrițe ale generației sale, datorită talentului ei desăvârșit și a frumuseții sale răpitoare. Celebra actrița are 46 de ani dar își surprinde în continuare fanii cu noi apariții uluitoare în producții de excepție.

Printre cele mai recente roluri jucate este și cel jucat în serialul Melek, în care a dat viață personajului Vildan.

Cine este și câți ani are Vildan din serialul Melek! Iată cum arăta celebra actriță Şebnem Zorlu în urmă cu două decenii

Şebnem Zorlu s-a născut în anul 1977, în Istanbul, într-o familie modestă în sânul căreia a primit o educație de seamă, însușindu-și cele mai importante valori și tradiții turcești, care peste ani au ajutat-o enorm în construirea carierei sale.

Aceasta și-a dorit încă din perioada adolescenței să devină o actriță renumită, iar după absolvirea liceului a fost admisă la Facultatea de Teatru și Film, din cadrul Universității Bilkent, pe care a încheiat-o cu succes, reușind astfel să își îndeplinească marele vis.

Citește și: În această seară, în serialul Melek, de la ora 20:00, la Kanal D, Melek, în stare critică

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În anul 1997, Şebnem Zorlu a debutat pe platourile de filmare ale serialului Böyle mi Olacaktı, care a reprezentat și primul pas către cariera strălucită de astăzi și i-a deschis drumul către celebritatea mult visată. Frumoasa actriță a fost primită cu admirație de public și a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale și filme de succes, care i-au adus treptat notorietate și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe ale generației sale.

Unul dintre cele mai recente roluri jucate, care i-au adus o mare reușită pe plan profesional a fost cel din serialul Melek, în care dat viață personajului Vildan.

Dincolo de platourile de filmare, Şebnem Zorlu, destinul nu i-a surâs la fel celebrei actrițe și pe plan personal, deoarece nu a reușit să își construiască propria familie, fapt ce îi provoacă și astăzi o tristețe teribilă însă ori de câte ori se simte copleșită de problemele personale, actrița se dedică și mai mult profesiei sale.

Citește și: Halil și Meryem se logodesc și încep pregătirile pentru nuntă. Vezi online live episodul 15 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00