Cine este și câți ani are Yahya din serialul Fiica ambasadorului! Iată ce pasiune total neașteptată are celebrul actor Doğukan Polat!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 ian 2022, 15:54
video Foto(6)

Doğukan Polat este considerat unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia, datorită talentului sau desăvârșit.

Carismaticul actor Doğukan Polat a cucerit publicul din Turcia și din străinătate cu talentul lui incredibil, in cel mai recent proiect al sau, serialul Fiica ambasadorului. Deși s-a simțit complexat de aspectul lui fizic, Doğukan Polat a reușit treptat să își învingă aceste frustrări și mai mult decât atât a căpătat din ce în ce mai multă încredere în sine, datorită succesului de care s-au bucurat aparițiile sale pe micile și pe marile ecrane.

Doğukan Polat a făcut o pasiune și pentru box, pe care a început să-l practice încă din adolescență.

Cine este și câți ani are Yahya din serialul Fiica ambasadorului, în realitate!

Doğukan Polat s-a născut în anul 1990 în Istanbul, unde a crescut și a studiat. La vârstă majoratului, Doğukan Polat și-a finalizat studiile de actorie în cadrul Universității Beykent și în paralel a urmat și studiile Facultății de Sociologie în cadrul Universității Anadolu.

Citeste si: Câți ani au actorii din serialul Fiica ambasadorului, în viața reală? Iată ce diferență uriașă este între personaje și actori

Doğukan Polat a debutat pe micile ecrane cu un rol secundar în serialul Kapalı Çarşı, care i-a adus primul pas către celebritate și către carieră strălucită de astăzi. A fost cooptat ulterior în multe alte producții de excepție în care de asemenea i-au adus mari satisfacții profesionale.

În anul 2019 Doğukan Polat a acceptat să joace în distribuția serialului Fiica ambasadorului, în care a jucat rolul Yahya, fratele protagonistului Sancar.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de marea să pasiune pentru actorie, Doğukan Polat nu a renunțat nici la cea de-a două pasiune de suflet, boxul, pe care a început să-l practice la nivem profesionist încă din adolescență. Celebrul actor nu s-a sfiit să publice câteva imagini inedite atât din sala de antrenamente, cât și din timpul unor competiții sportive la care a participat de-a lungul timpului.

Citeste si: MAKING OF VIDEO. Cum au fost surprinși actorii la ședința foto pentru Fiica Ambasadorului, serial difuzat de Kanal D! Imagini inedite

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.